Γυναικολόγος στην Καβάλα: Την έπνιξε και κοίταζε το σώμα της για τρεις ώρες! Φρίκη με τις νέες αποκαλύψεις στυγερών φόνων (βίντεο) – Έγκλημα

May 8, 2022
Σοκαρισμένες και αηδιασμένες είναι οι συνεχώς ανερχόμενες πληροφορίες για τον φρικιαστικό φόνο μιας γυναίκας στην Καβάλα. Ο θάνατός της ήταν αποπνικτικός, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κηφνίδη, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη φρικτή γυναικοκτονία στην Καβάλα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και ο κατηγορούμενος χρειάστηκε τρία με τέσσερα λεπτά για να τη στραγγαλίσει.



Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος της όμορφης φαρμακοποιού σόκαραν ακόμα και τον ιατροδικαστή, ο οποίος λέει ξεκάθαρα πως «είχε σκοπό να σκοτώσει ο δράστης». Την έπνιξε με το ένα του χέρι…

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

Την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ αμέσως μετά το έγκλημα φέρεται να έστειλε παραπλανητικό μήνυμα στην υπάλληλο του φαρμακείου.

«Είμαστε καλά, μην ανησυχείς», έστειλε από το κινητό της συζύγου του στην υπάλληλο.

«Στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά έκανε μονόζυγο στην παιδική χαρά»

Οι γείτονες είδαν το ζευγάρι στις τέσσερις το απόγευμα της Πέμπτης να μπαίνει μέσα στο φαρμακείο.Στις έξι ο συζυγοκτόνος τηλεφώνησε στην υπάλληλο και της ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά εκείνη πήγε και του τα έδωσε.

Μετά το έγκλημα, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, πήγε στην παιδική χαρά και έκανε μονόζυγο πριν ξαναμπεί στο φαρμακείο.

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

Οι αστυνομικοί, που έφθασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο φαρμακείο, μπήκαν στο χώρο από την πίσω πόρτα γιατί η κεντρική πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Την έπνιξε και κοιτούσε το πτώμα της για τρεις ώρες

Προχθές το απόγευμα κατέθεσε ο δράστης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας. Η κατάθεση κράτησε περίπου μία ώρα και εκεί ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι η 43χρονη φαρμακοποιός την τελευταία εβδομάδα, του ζήτησε να χωρίσουν.

«Εκείνη τη μέρα καυγαδίσαμε. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου Πάνω στον καυγά την έπνιξα με τα χέρια μου. Κατάλαβα αμέσως τι έκανα και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου .Δεν είχα καμία πρόθεση να την πνίξω δεν ήθελα να την σκοτώσω», είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι είδαν από τις κάμερες του φαρμακείου καρέ-καρέ τα πάντα.

Ο δράστης σκότωσε τη σύζυγό του στις 5 το απόγευμα. Τη μετέφερε στο δωματιάκι του φαρμακείου, που η ίδια ξεκουραζόταν, και επί τρεις ώρες την κοιτούσε χωρίς να κάνει τίποτα. Στις 8 αυτοτραυματίστηκε, ενώ λίγες ώρες μετά ειδοποίησε τις αρχές για την πράξη του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: