Τρως, πίνεις και κοιμάσαι με πολύ λίγα ευρώ την ημέρα: To πιο φθηνό νησί για διακοπές στην Ελλάδα

May 8, 2022

Τρως, πίνεις και κοιμάσαι με πολύ λίγα ευρώ την ημέρα: To πιο φθηνό νησί για διακοπές στην Ελλάδα





Είμαστε ένα βήμα πριν μπούμε στην τελική ευθεία για το φετινό καλοκαίρι και ακόμα δεν έχεις αποφασίσεις σε ποιο νησί θα πας διακοπές;.

Αν ψάχνεις μία πιο προσιτή λύση, σου προτείνουμε ένα ιδανικό και ταυτόχρονα πανέμορφο νησί που είναι η πιο οικονομική λύση για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Πρόκειται για τους μαγικούς Φούρνους της Ικαρίας όπου μπορείτε να κάνετε τις πιο όμορφες και αξέχαστες διακοπές της ζωής σας.

Φούρνοι παραλία

Αυτό προκύπτει από μια σειρά σημαντικών λόγων, που θα είναι αρκετοί για να σε πείσουν και να πας εκεί για να κάνεις οικονομικές διακοπές.

Αρχικά, με μόλις 250 ευρώ μπορείτε να περάσετε στο νησί 5 μέρες. Γιατί; Μιλάμε για ένα νησί που διαθέτει ταβερνάκια με φθηνούς μεζέδες,  οικονομικούς τρόπους διασκέδασης και τις πιο ωραίες παραλίες σε κοντινή απόσταση. Παράλληλα μπορείς να βρεις και φθηνή διαμονή με τις τιμές στα δίκλινα δωμάτια να ξεκινούν από 35 περίπου ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Τέλος, με 10 ευρώ μπορείτε να φάτε πεντανόστιμους μεζέδες την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στο πανηγύρι της Παναγίας στο λιμάνι.

Με λίγα λόγια στους Φούρνους θα χαλαρώσετε, θα φάτε καλά, θα κολυμπήσετε σε  καθαρά νερά και θα περάσετε το πιο οικονομικό καλοκαίρι της ζωής σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: