Βρέθηκε 12 Χρόνια Μετά: Γάτα Δραπέτεψε Στη Μετακόμιση

May 4, 2022

Βρέθηκε 12 Χρόνια Μετά: Γάτα Δραπέτεψε Στη Μετακόμιση



Βρέθηκε 12 Χρόνια Μετά: Γάτα Δραπέτεψε Στη Μετακόμιση

Η γάτα δραπετεύει κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης και βρέθηκε μετά από 12 χρόνια χάρη στο μικροτσίπ.. Μια απίστευτη ιστορία..



Στις γάτες δεν αρέσουν οι αλλαγές. Ούτε οι μετακομίσεις. Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που ο Gucci προτίμησε να βγει από το παράθυρο και να κρυφτεί κάπου την ημέρα της μετακόμισής . Η εύρεση του ήταν αδύνατη: η οικογένειά του τον αναζήτησε παντού, αλλά ο Gucci δεν βρέθηκε πουθενά.

Το νέο σπίτι δεν ήταν τόσο μακριά από το παλιό, μόνο λίγα χιλιόμετρα. Και για μήνες η Βίκυ Σουέινσον πήγαινε πέρα ​​δώθε αναζητώντας τη γάτα της, κρεμώντας αφίσες, ρωτώντας τριγύρω, ελπίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανιζόταν τουλάχιστον στην πόρτα του παλιού σπιτιού.

Η Βίκυ ήταν 19 τότε. Σήμερα είναι 31 και, μετά από 12 χρόνια, έχει ξαναβρεθεί από θαύμα με τη γάτα της. Πριν από δύο εβδομάδες, ένας κτηνίατρος της τηλεφώνησε για να της πει ότι είχε βρει μια ασπρόμαυρη γάτα με το μικροτσίπ να δείχνει την επαφή της. Είχε βρει τον Gucci.

Η μεγάλη γάτα όλο αυτό το διάστημα ζούσε ως αδέσποτος, χωρίς να απομακρυνθεί πολύ από τη γειτονιά του Λιντς όπου ζούσε πριν. Μετά άρχισε να χάνει κιλά και να δείχνει λίγο πόνο, κι έτσι ο άντρας που τον τάιζε χρόνια τον πήρε από το δρόμο και τον πήγε στον κτηνίατρο. Εκεί έγινε η ανακάλυψη.

«Όταν μου τηλεφώνησαν, σοκαρίστηκα εντελώς, δεν μπορούσα καν να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν. Άφησα αυτό που έκανα και αμέσως πήγα να τον πάρω. Μόλις τον σήκωσα, άρχισε να γουργουρίζει.» Η Βίκυ είναι σίγουρη ότι ο Gucci της την αναγνώρισε. Είχαν πάντα ένα ιδιαίτερο δέσιμο και στην καρδιά της κρατούσε πάντα την επιθυμία να τον ξανααγκαλιάσει.

Ωστόσο, ποτέ δεν θα πίστευε ότι θα έπρεπε να απαντήσει σε «ένα τέτοιο σουρεαλιστικό τηλεφώνημα. Ήταν πραγματικά μία στο εκατομμύριο ευκαιρία. Ακόμα δεν πιστεύω ότι τον έχω στην αγκαλιά μου, παρόλο που τον αγγίζω». Ένα τεράστιο συναίσθημα, που θα επιτρέψει πλέον στον Gucci να περάσει τα γηρατειά πλαισιωμένος από την αγάπη εκείνων που δεν το ξέχασαν ποτέ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: