Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, το έκρυβα ακόμα και από παλιότερες σχέσεις μου»

April 30, 2022

Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, το έκρυβα ακόμα και από παλιότερες σχέσεις μου»

Μία σπάνια εξομολόγηση για το παρελθόν της έκανε σήμερα το μεσημέρι μέσα από τον αέρα της εκπομπής της η Ναταλί Κάκκαβα.

Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε με συγκίνηση για τα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας πως ακόμη και σε παλιότερους συντρόφους της έκρυβε τα όσα είχε βιώσει…

«Αυτό που με είχε στιγματίσει είναι το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, είχα δύο γονείς που είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους και με πολύ ακραία γεγονότα. Αυτό που προσπαθούσα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να το κρύψω. Διότι υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”.

Μεγαλώναμε με μια ενοχή ότι φταίμε εμείς που οι γονείς μας είχαν αυτές τις ακραίες αντιδράσεις και στάσεις ζωής. Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να κρύψω και να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα.

Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου. Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου. Φοβόμουν ότι όποιος έρθει και γνωρίσει π.χ. τη μητέρα μου, δεν θα με “πάρει” γιατί θα πει “ως κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, εγώ γιατί να κάνω οικογένεια μαζί της;”», εξομολογήθηκε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Να πω σε ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, να σταματήσουν να ντρέπονται γιατί δεν ευθύνονται οι ίδιοι» είπε η Ναταλί Κάκκαβα ολοκληρώνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: