Survivor 5: «Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη – Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες

April 30, 2022

Τα πάντα στο Survivor κρέμονται πάντα από μια κλωστή και οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Μια παραμικρή λανθασμένη κίνηση ή κουβέντα, μάλιστα, είναι ικανή να τις ταράξει και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, αλλάζοντας το στάτους των παικτών από φίλους σε εχθρούς.



Τον τελευταίο καιρό έχουμε ασχοληθεί πολύ έντονα με τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία έχει σηκώσει… σκόνη εξαιτίας του επικείμενου γάμου του πρώτου με τη Μαρία Αντωνά.

Survivor 5 spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στη Πούντα Κάνα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στη Πούντα Κάνα

Για το αν υπάρχει κάτι ερωτικό, βέβαια, ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να απαντήσει και να κλείσει στόματα με μια μόνο κίνηση. Η αλήθεια είναι, ότι ερωτική σχέση δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, αφού δεν είναι λίγα αυτά που τους ενώνουν σε χαρακτήρα και ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες συζητώντας για διάφορα θέματα και να περνούν ευχάριστες στιγμές. Όλο αυτό, όμως, δείχνει να έχει αλλάξει.

Μετά την ενημέρωση της παραγωγής προς τον Σοϊλέδη για το σούσουρο, που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο, τη Σοφιάννα και τη Μαρία, εκείνος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την πρώτη, κάτι που ήδη είχε κάνει, αλλά βλέπει πως οι φήμες συνεχίζουν να «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο Άρης πλησίασε και πάλι…. διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: