Δημήτρης Σταρόβας Για Super Mammy: «Θα Απολογούμαστε Και Για Την Αναπνοή Μας»

April 29, 2022

Δημήτρης Σταρόβας Για Super Mammy: «Θα Απολογούμαστε Και Για Την Αναπνοή Μας»Δημήτρης Σταρόβας Για Super Mammy: «Θα Απολογούμαστε Και Για Την Αναπνοή Μας»

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε θέση για όσα ακούγονται και λέγονται για τον Μάρκο Σεφερλή και την σειρά «Super Mammy»Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά, εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης».

Επίσης, πρόσθεσε και με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα rape jokes και το εν γένει κακοποιητικό χιούμορ του φορμάτ: «Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική. Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ο,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: