Survivor 5: «Έκλεισε το σπίτι μου!» – H επική ατάκα της Ασημίνας για τη βραδιά στο Μαϊάμι – Survivor

April 27, 2022

Το ταξίδι στο Μαϊάμι ήταν ότι χρειάζονταν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας για να περάσουν μερικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι το παραδιασκέδασαν, και αναφερόμαστε στην Ασημίνα και τον Τάλα, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και άρχισαν να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής, προκαλώντας εντύπωση στους παίκτες



Οι δηλώσεις της Ασημίνας για τον χορό με τον Τάλα

Στο σημερινό επεισόδιο την Τρίτη 26/4 η παίκτρια ανέφερε: «Χορέψαμε πάρα πολύ, νομίζω ότι το Μαϊάμι μου έκανε καλό. Εγώ έριξα πολύ χορό προσωπικά, νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα θα έχει κλείσει το σπίτι μου γιατί χορέψαμε πολύ αισθησιακά με τον Τάλα αλλά μπορώ να πω πως πέρασα τέλεια».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αγνώριστη χωρίς τα χείλη και την τρέσα – Φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού από το 2014

«Με τον Άρη σας θέλαμε εκεί»

Πως και πως φαίνεται πως περίμεναν οι παίκτες των Μπλε που έμειναν πίσω τους συμπαίκτες τους, μετά το ταξίδι που κέρδισαν στο Μαϊάμι στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor! Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που πέρασαν δύσκολα μένοντας πίσω λόγο των καιρικών συνθηκών, έκαναν εικασίες σχετικά με το πως πέρασαν και πόσο φαγητό έφαγαν στο τρομερό αυτό ταξίδι.

Με το που έφτασαν στην παραλία ο Τάλα και ο Άρης, τους περίμενε η Σοφιάννα με την Μαίη για να ακούσουν το πως πέρασαν, με τον πρώτο να συμπληρώνει πως και εκείνος όσο και ο Άρης ήθελαν οι συμπαίκτριες τους να ήταν μαζί τους για να διασκεδάσουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: