Survivor 5: «Πρόσεχε τα λόγια σου!» – Ο Σοϊλέδης υποψιάζεται τα υπονοούμενα του Εμμανουήλ; – Survivor

April 27, 2022

Είναι γνωστό ως τον τελευταίο καιρό, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει κάνει κάποια σχόλια και υπονοεί πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, προκαλώντας αντιδράσεις και εντός και εκτός Survivor με όλα αυτά. Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο την Τρίτη 26/4, πήγε πάλι να πετάξει την σπόντα του όμως ο Άρης λογικά το κατάλαβε ή μπορεί να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει και του έκοψε αμέσως τη φόρα.



Η αφοπλιστική απάντηση του Σοϊλέδη στον Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως μια μέρα που μαγείρευε εκείνος ήταν πίσω μαζί της και άλλον έναν παίκτη και μόλις το άκουσε αυτό ο Άρης πετάχτηκε όρθιος και του είπε να προσέχει τι λέει. Ο Εμμανουήλ ωστόσο μάλλον εξέλαβε αλλιώς τα λεγόμενα του λέγοντας πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αγνώριστη χωρίς τα χείλη και την τρέσα – Φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού από το 2014

H Ασημίνα ”πέταξε” ξανά καρφιά για το φλερτ του Άρη – Όσα ξέρει ο Κατσαούνης και δε λέει

Στο σημερινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε αρχικά να συνεχίζονται οι εντάσεις στην καλύβα των μπλε με τον Εμμανουήλ και τον Τάλα να τσακώνονται αρκετά έντονα. Και ενώ η ομάδα των κόκκινων αποχαιρέτησε την Μαριδάκη, ο Κατσαούνης παρέμεινε στο παιχνίδι και η Ασημίνα θέλησε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του.

Μάλισταη ίδια είπε πως τον είδε να αγκαλιάζει Άρη και Σοφιάννα με την ανακοίνωση της παραμονής του, ενώ πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως είναι έτοιμος να τους ξεσκεπάσει, για πράγματα που βλέπει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: