Άνδρας σηκώνεται και χορεύει το πιο επικό τσιφτετέλι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – Videos

April 26, 2022

Βρήκαμε το πιο επικό τσιφτετέλι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και, σε αυτό, ένας άνδρας σηκώνεται και δε διστάζει σε καμία περίπτωση να το χορέψει, κάνοντας τη διαφορά.



Τα όργανα είχαν πάρει «φωτιά» στη γιορτή, που είχε στηθεί, και ο άνδρας είχε την ευκαιρία να μας δείξει πόσο ακομπλεξάριστος ήταν, πραγματοποιώντας μάλλον το πιο ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι, που έχει υπάρξει.

Survivor trailer 26/04: «Σας παίρνουμε από εδώ και...» - Σε έκσταση οι παίκτες με τα λόγια του Ατζούν!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 26/04: «Σας παίρνουμε από εδώ και...» - Σε έκσταση οι παίκτες με τα λόγια του Ατζούν!

Το... λίκνισμά του ήταν από άλλο πλανήτη και το έπος μεγάλωνε όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα. Το βίντεο μπορεί να μην έχει πάνω από 220.000 προβολές, αλλά είναι απλά κορυφαίο, όπως εκείνο ενός έτερου άνδρα που μας έκανε... να κλάψουμε.

Δείτε το:

Ατρόμητη γυναικάρα σηκώθηκε στο τραπέζι και με το κολασμένο τσιφτετέλι της μάζεψε όλους τους καλεσμένους

«Πάταγο» έκανε μια ατρόμητη γυναικάρα σε τοπικό γλέντι, καθώς της η ίδια σηκώθηκε στο τραπέζι, που της έφεραν, και με το κολασμένο της τσιφτετέλι μάζεψε γύρω της όλους τους καλεσμένους.

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

Η νεαρή κοπέλα «άναψε φωτιές», με τα κλαρίνα πριν να έχουν δώσει το ρυθμό και ορισμένους εκ των καλεσμένων να καλούν τις κυρίες να χορέψουν, έστω και παρεκινδυνευμένα, καθώς έφεραν πλαστικά τραπέζια στη μέση της πίστας.

Η μελαχρινή κουκλάρα, όμως, δεν έδειξε να... κωλώνει και σηκώθηκε στο τραπέζι, χορεύοντας και προκαλώντας αμόκ στους υπόλοιπους καλεσμένους με το λίκνισμά της, με αποτέλεσμα όλοι να έρθουν δίπλα της.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και η ίδια φαίνεται ξεκάθαρα πως κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό το γλέντι, δείχνοντας κυρίως πως... μπρος στον χορό φόβος δεν υπάρχει.

Δείτε το βίντεο:

Κόλασε και... παντρεμένους - Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές"

"Φωτιές άναψαν" στο σπίτι γνωστού ηθοποιού όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και εθεάθη να χορεύει ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι αγκαλιά με νεαρή καλλονή συνάδελφό.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό και την Κωνσταντίνα Κλαψινού όπου όσο ο Κώστας Καραφώτης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το κομμάτι "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι" χάριζαν στο κοινό ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Όσο η ηθοποιός λικνιζόταν στο ρυθμό του κομματιού τόσο... "ζάλιζε" τους πάντες και φυσικά τον παρτενέρ της. Μην ξεχνάμε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με μια υπέροχη οικογένεια και προφανώς ένας τέτοιος χορός δεν θα την έκανε και ιδιαίτερα... περήφανη. .

Δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι του ηθοποιού με τη νεαρή συνάδελφό του:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: