Εργαζόμενη Σε Κρουαζιερόπλοιο «Δίκασε» Την Εταιρεία Και Σύγκρινε Δωμάτια Πελατών Με Δωμάτια Εργαζομένων

April 26, 2022

Εργαζόμενη Σε Κρουαζιερόπλοιο «Δίκασε» Την Εταιρεία Και Σύγκρινε Δωμάτια Πελατών Με Δωμάτια ΕργαζομένωνΕργαζόμενη Σε Κρουαζιερόπλοιο «Δίκασε» Την Εταιρεία Και Σύγκρινε Δωμάτια Πελατών Με Δωμάτια Εργαζομένων

Η Σάμερ «δίκασε» καθώς τα δωμάτια των επισκεπτών έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, για να απολαμβάνουν τον ωκεανό, ενώ στο δωμάτιο της Σάμερ… δεν υπάρχει καν παράθυρο.Ίσως είχαμε την εντύπωση θα οι εργαζόμενοι στα κρουαζιερόπλοια θα είχαν μία «α» άνεση, τηρουμένων των αναλογιών, με αυτή που απολαμβάνουν και οι πελάτες, ωστόσο μετά το βίντεο της Σάμερ Έντουαρντς στο TikTok μιλάμε για… τη μέρα με τη νύχτα. Μα ουδεμία σχέση…

Η Σάμερ Έντουαρντς εργάζεται ως χορεύτρια σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Δεν παραπονιέται για τη δουλειά της, της αρέσει, αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει τις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ του… «κουτιού παπουτσιών» (έτσι χαρακτηρίζει το δωμάτιο που μένει) και στα ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια των πελατών.

Η Σάμερ δημιούργησε ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral, με τις διαφορές μεταξύ των δύο χώρων. Όπως θα δείτε, το κρεβάτι της είναι… πτυσσόμενο και το μπάνιο της μικροσκοπικό.

Στη συνέχεια πήγε σε μια άδεια καμπίνα που δίνεται στους επισκέπτες: «Σε μια καμπίνα επισκεπτών, υπάρχει ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι. Στην καμπίνα μου, το κρεβάτι είναι κυριολεκτικά ένα… ράφι στον τοίχο» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Σε μια καμπίνα επισκεπτών, το μπάνιο είναι υπέροχο και το ντους είναι τεράστιο. Στην καμπίνα μου, ο νεροχύτης είναι στο δωμάτιό μου και η τουαλέτα μου είναι στο ντους μου».

Τελειωτικό χτύπημα όμως είναι πως στα δωμάτια των επισκεπτών υπάρχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, στα οποία μπορούν να καθίσουν με την ησυχία τους και να απολαύσουν τον ωκεανό, ενώ στο δωμάτιο της Σάμερ, δεν υπάρχει καν παράθυρο για να μπαίνει λίγο φως. Χωρίς φώτα είναι τελείως σκοτεινό. Όπως είπε και η ίδια «μαύρη άβυσσος»!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: