Υπόθεση Πάτρας: Η Οικογένεια Της Πισπιρίγκου Τα Πουλάει Όλα Για Να Τη Στηρίξει

April 22, 2022

Υπόθεση Πάτρας: Η Οικογένεια Της Πισπιρίγκου Τα Πουλάει Όλα Για Να Τη ΣτηρίξειΥπόθεση Πάτρας: Η Οικογένεια Της Πισπιρίγκου Τα Πουλάει Όλα Για Να Τη Στηρίξει

«Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου» – Η μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αποφασισμένη να τη στηρίξει μέχρι τέλους – Πουλάνε όλη τους την περιουσία για να την σώσουν από την φυλακήΑποφασισμένη να στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου «όσο δεν πάει» είναι η οικογένειά της στην Πάτρα, κλείνοντας τα αυτιά της σε «σειρήνες» που αναφέρονται σε «χαμένη υπόθεση» καθώς οι συγγενείς της 33χρονηης παραμένουν πεπεισμένοι πως είναι αθώα για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει σοκ στη μητέρα της, την αδερφή της και άλλους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί, από την ίδια την έγκλειστη στις Φυλακές Κορυδαλλού, με το βαρύ έργο της εύρεσης στοιχείων αθωότητας, αφού η ίδια δεν μπορεί πλέον να κινηθεί, όπως θα ήθελε, μέσα από το κελί της.

Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από δύο νομικούς (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) αποτελεί ένα επιπλέον «αβάσταχτο» φορτίο για την ίδια και φυσικά για την οικογένειά της, αυτή τη φορά από οικονομικής πλευράς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα και άρα οικονομική άνεση, η αδερφή της Δήμητρα με τα αλλεπάλληλα γεγονότα και τη δημοσιότητα που αυτά πήραν εκλήθη από τη δουλειά της (σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς) να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Μπροστά στα οικογενειακά «στριμώγματα» και τις αυξημένες απαιτήσεις, για τη νομική στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και των παρεπόμενων αυτής (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων κ.λπ.) η οικογένεια φαίνεται να έλαβε την απόφαση «να τα δώσει όλα για όλα»!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου, για να σταθεί στο ύψος της περίστασης με την κόρη της, πήρε την απόφαση ακόμα και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά ένα (μικρό σχετικά) ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ηδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

«Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου»

Η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, ακούστηκε να λέει, σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου». Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν μέλη της ρωτήθηκαν προ ημερών από δημοσιογράφους «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα» και απάντησε ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: