Survivor 5: Συνεχίστηκε η ένταση ανάμεσα σε Σοφιάννα και Βρισηίδα μετά το συμβούλιο – «Εγώ δεν κλαίγομαι…» – Survivor

April 20, 2022

Το χθεσινό (18/4) συμβούλιο του Survivor 5 ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο έντονα. Πέρα από τον ομηρικό καυγά του Τάκη και του Άρη, σε σύγκρουση ήρθαν και η Βρισηίδα με την Σοφιάννα, με την ένταση να μεταφέρεται στη συνέχεια και στην καλύβα.



Η Βρισηίδα προσπάθησε να εξηγήσει στην Σοφιάννα για ποιο λόγο την ψήφισε ενώ η δεύτερη από τη μεριά της, της ξεκαθάρισε πως είναι άδικο γιατί σε αντίθεση με εκείνη, δεν κλαίγεται στην ομάδα κάθε φορά που χάνει.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – Εμμανουήλ: «Η σύντροφος του Άρη πρέπει να δώσει πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάννα…»

Η νέα ένταση ανάμεσα σε Σοφιάννα και Βρισηίδα στο Survivor 5

«Η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε σχέση με τον γιο μου! Είναι…»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Τρίτης 19/4 ο φυσικοθεραπευτής, Αντώνης Ξαγοράρης, συνεργάτης της Σοφιάννας Αβραμάκη.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως η παίκτρια των Μπλε στο Survivor 5η οποία είναι αυτήν την εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση – υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον γιο του.

«Η Σοφιάννα εργάζονταν εδώ 3 χρόνια. Είχε έρθει για πρακτική από τη Θεσσαλονίκη και την κράτησα. Ειναι πολύ δημοφιλής. Σαν χαρακτήρας ειναι καλύτερη από αυτό που βλέπουμε. Ειναι εργατική και μαγκάκι.

Δεν τη βλέπω νικήτρια. Τη βλέπω στην πεντάδα, αλλά νικητή βλέπω στον Σοϊλέδη. Η Σοφιάννα πριν μπει στο Survivor είχε για χρόνια σχέση με τον γιο μου. Την έχω σαν δεύτερη κόρη μου. Την είχα στο σπίτι μου πολύ καιρό» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: