Survivor 5 – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Νέα καρφιά – «Ο κουμπάρος την κουμπάρα… θα δούμε τις επόμενες μέρες» – Survivor

April 19, 2022

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανήλθε δριμύτερος στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) ρίχνοντας και πάλι τα «καρφιά» του στον Άρη Σοϊλέδη και μπλέκοντας πλέον και τη Ναυσικά στο ειδύλλιο που ανέφερε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι υπάρχει ανάμεσα στον Άρη και τη Σοφιάνα.



«Καλώς ήρθατε για άλλη μια φορά στα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά από την ένωση και μετά, ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα», είπε αρχικά ο Εμμανουήλ.

Survivor 5: Τραγικές ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Άσχημος τραυματισμός για την παίκτρια (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Τραγικές ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Άσχημος τραυματισμός για την παίκτρια (Video)

Συνέχισε δε λέγοντας: «Να δω ο Άρης που θα γυρίσει τη ζυγαριά, όσο περνούν οι μέρες. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα; Δύο φορές; Δεν ξέρω, θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Survivor 5: Συνεχίζει απτόητος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα "καρφιά" για Άρη και Σοφιάνα (video)

Δεν πτοείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος συνεχίζει να κάνει προκλητικές δηλώσεις για τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με την Σοφιάννα Αβραμάκη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μάλιστα χθες έκανε λόγο για "ειδύλλιο" ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Λίγο μετά είπε: «Έχω να φανερώσω πάρα πολλά μαναφούκια που γίνονται πίσω από την πλάτη του κοινού. Φτιάξε καφέ να στα πω!».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ




Πηγή

Διαβάστε επίσης: