Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε paysafe! Σας εγκλωβίζει τα χρήματά σας χωρίς προειδοποίηση και δεν απαντούν! – Ελλάδα

April 11, 2022

Εκνευρισμός επικρατεί σε πολλούς πελάτες καρτών paysafe με τις καταγγελίες να είναι δεκάδες! Τι συμβαίνει και πως μπορεί να την “πατήσεις” κι εσύ; Συγκεκριμένα η paysafe, χωρίς καμία ενημερώση, κλειδώνει λογαριασμούς ενώ μόλις έχεις κάνει την κατάθεσή σου και μάλιστα μεγάλου ποσού και ενώ σου έχει δεχτεί, για παράδειγμα, τα 200 ευρώ δεν σ αφήνει για κάνεις καμία συναλλαγή και στην ουσία στα “εγκλωβίζει”!



Το χειρότερο σ’ όλο αυτό είναι πως σου έχει ως επιλογή επικοινωνίας ΜΟΝΟ το mail της και εκεί μέρες μετά συνεχίζουν να σε αγνοούν! Συγκεκριμένα απαντούν στο πρώτο mail, πως λόγω φόρτου εργασίας θα σας απαντήσουν το συντομότερο δυνατόν και 30 ώρες μετά παραμένουν αφάντοι ενώ δεν απαντούν σε κανένα άλλο mail, με τα χρήματά να παραμένουν εγκλωβισμένα.

Απόφαση-κόλαφος: «Έσκασαν» τα δυσάρεστα για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Απόφαση-κόλαφος: «Έσκασαν» τα δυσάρεστα για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη!

Paysafe

Μάλιστα ψάχνοντας σε διάφορα forums στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μια συχνή τακτική της paysafe με πολλούς πελάτες της να έχουν κινηθεί νομικά και να έχουν καταφέρει να πάρουν πίσω τα χρήματά τους μετά από αρκετούς μήνες, μπορεί και χρόνια.

Σίγουρα δεν "κλέβει" τα χρήματα αλλά από την στιγμή που στα εγκλωβίζει και δεν σου απαντά σε κανένα mail εσύ δεν έχεις καμία πρόσβαση σ' αυτά! Έτσι οδηγεί τους πελάτες της να αποφεύγουν οποιαδήποτε συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία, που στη προκειμένη περίπτωση φαντάζει ως την καλύτερη επιλογή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: