Ραγίζει Καρδιές Διανομέας: Χάιδεψε Σκύλο Στο Κόκκινο Φανάρι Και Επέστρεψε Για Να Τον Υιοθετήσει.

April 11, 2022

Ραγίζει Καρδιές Διανομέας: Χάιδεψε Σκύλο Στο Κόκκινο Φανάρι Και Επέστρεψε Για Να Τον Υιοθετήσει.





Η τρυφερή ιστορία μεταξύ ενός αδέσποτου σκύλου και ενός διανομέα.

Αυτή είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης, που συνέβει στο δρόμο και ευτυχώς ένα άτομο είχε τα γρήγορα αντανακλαστικά για να την αποθανατίσει σε ένα βίντεο. Ο αδέσποτος σκύλος υιοθετεί έναν ντελιβερά , πλησιάζοντας τη μοτοσικλέτα του, ενώ σταματά στο κόκκινο φανάρι. Οι δύο φαίνονται φτιαγμένοι ο ένας για το άλλον: τα χάδια που του προσφέρει ενώ περιμένουν το πράσινο είναι απόδειξη αυτού.

Ο αδέσποτος σκύλος ονομάζεται Negao . Και έγινε πραγματικός σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ένας χρήστης του Instagram αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο στο προφίλ του όταν καταγράφει έναν διανομέα.

Η ιστορία του σκύλου που πλησίασε έναν ντελιβερά στο κόκκινο φανάρι για να ζητήσει λίγα χάδια μας άγγιξε όλους. Ο άντρας συνέχισε να σκέφτεται το σκυλάκι και λίγες μέρες αργότερα πήγε να τον αναζητήσει για να τον υιοθετήσει. Μια ιστορία που είναι ήδη πολύ όμορφη.

Όταν ακούμε μια όμορφη ιστορία με ζώα, συχνά μπορούμε να φανταστούμε αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια. Πάντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι το άτομο που είχε μια στιγμή καλοσύνης με ένα κατοικίδιο ζώο που χρειαζόταν βοήθεια, ή ότι κάποιος βγήκε ακόμη και από τη ρουτίνα του για να σώσει ένα σκυλάκι που είχε πρόβλημα, αλλά αυτό που συνήθως μας λείπει είναι ναι το σκυλάκι έλαβε κάποια περισσότερη βοήθεια μακροπρόθεσμα.

Αυτό φαινόταν να συνέβη με την ιστορία του σκύλου που ζήτησε λίγη στοργή σε ένα φανάρι.
Λίγες μέρες αφότου μοιραστήκαμε αυτήν την τρυφερή και κάπως θλιβερή ιστορία, της συντροφιάς που γεννήθηκε από τη μοναξιά, μάθαμε ότι η ιστορία είχε ένα δεύτερο μέρος. Στη σελίδα τους στο Lomunidad Facebook , κάποιος μοιράστηκε όχι μόνο τις φωτογραφίες της αρχικής ιστορίας, αλλά και την όμορφη συνέχεια που είχε.

Αφού έγινε αυτή τη συνάντηση, καταγράφηκε από ένα ανώνυμο άτομο στο αυτοκίνητό του και την μοιράστηκε στον κόσμο. Ο άνθρωπος που εργάζεται ως διανομέας δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι. Αν και εκείνη την ημέρα, έπρεπε να συνεχίσει τη δουλειά του.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, άρχισε να αναρωτιέται αν η συνάντηση του με το σκυλάκι ήταν απλώς μία σύμπτωση. Η οικογένειά του, του είπε ότι πρέπει να κάνει αυτό που ήταν σωστό. Ομοίως, τον υποστήριξαν στο να δώσει βοήθεια σε αυτό το σκυλάκι.

Αποφασισμένος να βοηθήσει το σκυλάκι, ο άντρας βγήκε ξανά μερικές μέρες αργότερα. Επέστρεψε στο μέρος όπου νόμιζε ότι τον είχε δει και έψαξε σε όλη την περιοχή τριγύρω. Τελικά βρήκε το σκυλάκι, το οποίο επέστρεψε για να δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του σε αυτόν. Ήταν το σήμα που χρειαζόταν: καλώντας το μικρό σκυλί να έρθει μαζί του το ανέβασε στην μοτοσικλέτα του και το πήρε σπίτι του. .

Σε μια φωτογραφία και των δύο έξω από τη δουλειά του, μπορούμε να δούμε ότι ζουν μια ευτυχισμένη και όμορφη ζωή μαζί.

Είναι ακριβώς το είδος των ιστοριών που θέλουμε να βλέπουμε στο Διαδίκτυο. Όχι μόνο κάποιος λυπήθηκε και έδωσε ένα δευτερόλεπτο του χρόνου του σε ένα σκυλάκι, αλλά μετά από αυτό, τα πεπρωμένα τους ενώθηκαν. Ακόμα καλύτερα δημιουργήθηκε μια σχέση φιλίας και συντροφιάς που θα είναι μακροχρόνια και γεμάτη στοργή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: