Survivor 5 spoiler 3/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία – Survivor

April 3, 2022

Ο κακός χαμός πρόκειται να γίνει και στο αποψινό 3/4 επεισόδιο του Survivor 5, στο οποίο αρχικά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, κάτι που και οι 2 ομάδες θα πασχίσουν να την κερδίσουν, μιας και έτσι εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο παιχνίδι αλλά και λιγότερες εντάσεις. Όπως κάφε φορά έτσι και τώρα, το Youweekly σας έχει το χρώμα της ομάδας που νικάει.



Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, σημειώνεται για ακόμη μια φορά ένας έντονος καυγάς στην Μπλε Ομάδα –παρόλο που νίκησαν χθες φαγητό και είναι χορτασμένοι- με πρωταγωνιστές φυσικά τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, δύο άτομα που δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Χαμός όμως πρόκειται να γίνει και στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς η Βρισηίδα “καταγγέλλει” μπροστά σε όλους τον Απόστολο Ρουβά για την άσχημη συμπεριφορά του προς εκείνη, αναφέροντας πως ευτυχώς υπήρχαν κάμερες, προκειμένου να δει ο κόσμος τι πραγματικά συνέβη. Την ίδια στιγμή, ο Κατσαούνης τον υπερασπίζεται και αναφέρει πως η Μαίη αποκαλεί «ψοφίμια» τις συμπαίκτριές της, περιπλέκοντας την κατάσταση. Στο μεταξύ, όμως, εμείς σας έχουμε ήδη την ομάδα που νικάει απόψε!

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5

Πάμε τώρα στα δικά μας… Κρίσιμο πολύ το αποψινό παιχνίδι και οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως βλέπουμε από το παραπάνω trailer, θα χρειαστεί επί της ουσίας οι δύο ομάδες να χρησιμοποιήσουν τις… ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, ώστε να πετύχουν το στόχο τους και το βραδινό αγώνισμα είναι σκέτη «φωτιά».

Όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας έχουν έρθει απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα επικρατήσει και θα πάει ως θεατής στο Συμβούλιο του Νησιού είναι για ακόμη μια φορά… η Μπλε!

Ωστόσο, ακόμα, δεν είναι 100% σίγουρο, ωστόσο εδώ είμαστε εμείς και θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, το Survivor είναι χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι των ανατροπών!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: