Survivor 5: Βαρύ πένθος για τον Τάκη Καραγκούνια – Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο – Survivor

April 3, 2022

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να βρίσκεται μακριά από την ζωή του στην Ελλάδα και να είναι στον Άγιο Δομίνικο και στην παραλία των Κόκκινων συμμετέχοντας στο Survivor, όμως δυστυχώς για τον ίδιο τα νέα πίσω στην πόλη του είναι πολύ άσχημα όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 2/4.



Άσχημα τα νέα για τον Τάκη Καραγκούνια

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Γιώργος έφυγε από τη ζωή σήμερα στις 4 τα ξημερώματα Σαββάτου 2/4 σε ηλικία 78 ετών, εντελώς ξαφνικά, καθώς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα με την υγεία του. O Γιώργος Καραγκούνιας ήταν συνταξιούχος του ΚΤΕΛ Αιγίου.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 2/4: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε όπως φαίνεται και ήδη θα πρέπει να έχει ενημερωθεί και ο Τάκης από την παραγωγή του Survivor.Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 12.00 από το ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίας Άννας Συνοικισμού Αιγίου.

«Σου απαγορεύω να…» – Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει αυτό το Σάββατο (2/4) και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Η αποχώρηση της Μυριέλλας φαίνεται πως ηρέμησε λίγο τα πνεύματα στην Κόκκινη ομάδα, ωστόσο την ίδια στιγμή, η κατάσταση στους Μπλε είναι πάρα πολύ άσχημη.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/3), οι σχέσεις της Μπλε ομάδας δοκιμάστηκαν. Πρωταγωνιστής των εξελίξεων ήταν για ακόμα μία φορά ο Τάκης, ο οποίος ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση τόσο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όσο και με την Ασημίνα (δείτε εδώ τι συνέβη μεταξύ τους).

Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως χειροτέρευσε καθώς όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Τάκης και ο Κωνσταντίνος μεταφέρουν τον καυγά τους στην παραλία. Από τη μία ο Τάκη βρίσκει παράλογο τον Κωνσταντίνος και από την άλλη, ο νέος παίκτης των Μπλε ξεκαθαρίζει πως ο Τάκης αποτελεί την πηγή όλων των προβλημάτων στην ομάδα.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν καταλήγει πουθενά, ενώ η αλήθεια είναι πως η μόνη που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες για τους ηρεμήσει είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βέβαια από την αρχή έχει δείξει ότι έχει πάρει το μέρος του Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες μεταφέρονται στον χώρο του αγωνίσματος, όπου θα παίξουν για έπαθλο φαγητού. Η νίκη στο αγώνισμα αυτό είναι πολύ σημαντική καθώς θα δώσει στην ομάδα που θα την πάρει, τις απαραίτητες δυνάμεις για να αγωνιστεί στο παιχνίδι ασυλίας την Κυριακή (3/4).

Διαβάστε επίσης: