Survivor 5: «Είδε ότι δεν ήμουν αυτή που ήξερε…» – Έβγαλε «νύχια» για τον Κατσαούνη η Μυριέλλα – Survivor

March 23, 2022

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρήκε την ευκαιρία της να ρίξει ξανά τα «καρφιά» της στον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5, με την ίδια να αναφέρεται στο λόγο που την ψήφισε.



Η ηθοποιός, που έχει σχέση με άλλον παίκτη, αναφέρει πως το γεγονός ότι προηγουμένως ήταν στους μπλε καθιστά πιο δύσκολο να ψηφίσει κάποιον που επίσης ήταν στους μπλε, ενώ το γεγονός ότι έχει αλλάξει είναι κάτι που ο Κατσαούνης, κατά τη γνώμη της, το έχει προσέξει και μάλλον δεν του αρέσει.

Survivor spoiler 22/03: Διπλή αποχώρηση! Αποχωρούν 2 από τους 4 υποψήφιους;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 22/03: Διπλή αποχώρηση! Αποχωρούν 2 από τους 4 υποψήφιους;

Survivor 5: Τα λόγια της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη

«Για μένα το ότι είμαι υποψήφια αυτή τη στιγμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ότι κέρδισε την ατομική ασυλία ο Γιώργος γιατί είναι ένας πρώην μπλε οπότε θα του ήταν πολύ δύσκολο συναισθηματικά να ψηφίσει κάποιον από τους παλιούς του συμπαίκτες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Μυριέλλα πρόσθεσε: «Είδε ότι δεν ήμουν η Μυριέλλα που είχε αφήσει πριν μήνες και είχα αλλάξει εντελώς άποψη για εκείνον και παρέμεινα στην άποψη που είχα για εκείνον. Μπορεί και να μην του άρεσε και να θεώρησε πολύ πιο εύκολο να ψηφίσει εμένα από το να ψηφίσει κάποιο άλλο παιδί. Ο Γιώργος μπήκε σε μία ομάδα που ουσιαστικά κολλητή παρέα κάνουν Απόστολος, η Ναυσικά, και ο Στάθης…. θεωρώ ότι τον Γιώργο πιο πολύ τον ενδιαφέρει να τα έχει καλά με την παρέα της Ναυσικάς του Απόστολου και του Στάθη που κλείνει και η Ασημίνα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: