Πάτρα: Στο φως η ανάρτηση της μητέρας 3 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και το μεγάλο ερωτηματικό

March 18, 2022

Πάτρα: Στο φως η ανάρτηση της μητέρας 3 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και το μεγάλο ερωτηματικό

Υπόθεση Πάτρας: Το ενθύμιο που ζήτηση η μητέρα για την κόρη της

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, με τις αρχές να προσπαθούν να “φτιάξουν το παζλ” με τις ακλόνητες αποδείξεις και να δώσουν ξεκάθαρες αποδείξεις, για το πως αυτά τα τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σοκάρουν το Πανελλήνιο οι νέες αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με την ανάρτηση της μητέρας των παιδιών. Νέες αποκαλύψεις στο Live News για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.


Ποιες είναι οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Πάτρα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News», ανέφερε πως η μητέρα των κοριτσιών σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ζήτησε πίσω το πανάκι της Ίριδας για «ενθύμιο».

Η ανάρτηση της μητέρας τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και η λεπτομέρεια
Σημειώνεται πως το εν λόγω κομμάτι υφάσματος είχε βρεθεί δίπλα στο άψυχο σώμα του 6μηνου μωρού γεμάτο αίμα και είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.


Παράλληλα, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.
 


Υπόθεση Πάτρας: Η ανάρτηση που είχε κάνει η μητέρα των κοριτσιών

Η ανάρτηση της μητέρας τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και η λεπτομέρεια
Στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται η Τζωρτζίνα και ζητά μονόκλινο δωμάτιο, με την πρόφαση ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Στο σημείο αυτό γεννάται το ερώτημα γιατί να έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας.

Τη δικιά του τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος αποκάλυψε πως ο τελευταίος πραγματογνώμονας που επανεξέτασε την υπόθεση της Μαλένας, είπε ξεκάθαρα πως δεν ισχύει η ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: