Συναγερμός Κλέαρχου Μαρουσάκη: Βαρυχειμωνιά και πάλι από Παρασκευή – Πού θα χιονίσει (Video) – Ελλάδα

March 17, 2022

Η ηλιοφάνεια με παροδικές συννεφιές θα επικρατήσουν και σήμερα, Τετάρτη, 16 Μαρτίου, με τον καιρό να θυμίζει άνοιξη, ενώ άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Παράλληλα, ο καιρός αναμένεται να χαλάσει τα επόμενα 24ωρα με βροχές και χιόνια, που φέρνει ψυχρή μάζα από την Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.



Ωστόσο, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, το σκηνικό του καιρού αλλάζει πάλι αφού, τα επόμενα 24ωρα, μάς περιμένουν «κρύο, πολικές θερμοκρασίες, όχι χιόνια στο κέντρο της Αθήνας αλλά στα βόρεια προάστια και περισσότερα τα χιόνια στην Εύβοια».

Survivor spoiler 17/03: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφιάννα; Έριξε την βόμβα η ανακοίνωση του Λιανού

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 17/03: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφιάννα; Έριξε την βόμβα η ανακοίνωση του Λιανού

Στην Αττική η μέρα ξεκίνησε με αρκετό κρύο και παγετό αλλά αναμένονται ήπιες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και παροδικές συννεφιές με την θερμοκρασία μέχρι και το μεσημέρι να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, η μέρα ξεκίνησε με τσουχτερό κρύο, παγετό αλλά και ομίχλες, κατά τη διάρκεια όμως της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με κατά τόπους συννεφιές. Η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 14 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στη βορειοανατολική Ελλάδα, αλλά όχι κάτι το αξιόλογο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: