Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή και μπαίνει για 11ο χειρουργείο

March 10, 2022

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή και μπαίνει για 11ο χειρουργείο

«Υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι αισθητικής φύσεως», ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», είπε ότι σήμερα η πελάτης του θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, το ενδέκατο κατά σειρά, το οποίο είναι εξαιρετικά κρίσιμο γιατί θα γίνει σε πολύ ευαίσθητη περιοχή.

«Υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι αισθητικής φύσεως. Παρουσίασε μία επιπλοκή, κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου. Μπαίνει για 11η φορά. Να θυμίσω ότι έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το χειρουργείο θα γίνει με την κα Καλοφώνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)


Ο κ. Αλεξανδρής, είπε στη συνέχεια, ότι η Ιωάννα μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα, θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης σε βάρος της και μέρος των χρημάτων που θα επιδικαστούν θα δοθούν στη φιλοζωική οργάνωση από την οποία είχε υιοθετηθεί το σκυλάκι της Καρολάιν, το οποίο σκότωσε ο σύζυγος της το ίδιο βράδυ που δολοφόνησε και τη γυναίκα του.

Ο κ. Αλεξανδρής είπε ότι πρόθεση της πελάτισσας του, είναι με την πράξη αυτή να τιμήσει την αδικοχαμένη Καρολάιν, παρά το γεγονός ότι η ίδια ζει μόνο με ένα επίδομα αναπηρίας και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: