Θάνατος τριών κοριτσιών: Απρόθυμοι δύο γιατροί να καταθέσουν για την υπόθεση

March 4, 2022

Θάνατος τριών κοριτσιών: Απρόθυμοι δύο γιατροί να καταθέσουν για την υπόθεση


διαφ.
Τι αποκαλύπτουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον των γιατρών Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ...
διαφ.
Τι αποκαλύπτουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον των γιατρών Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ...Τι αποκαλύπτουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον των γιατρών

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, τουλάχιστον δυο γιατροί παρουσιάζονται απρόθυμοι να καταθέσουν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, οι δυο γιατροί των Κλινικών του Καραμανδανείου Παίδων και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείοι Πατρών, στις οποίες νοσηλεύτηκαν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, ανέφεραν ότι εάν ήταν στο χέρι τους δεν θα ήθελαν να καταθέσουν στις ανακριτικές Αρχές.


Στη μια περίπτωση, γιατρός του ΠΓΝΠ αποκάλυψε σε φιλικό του περιβάλλον ότι «δεν θέλει να μπλέξει και γι’ αυτό δεν μιλάει δημόσια, ούτε επιθυμεί στις ιδιωτικές συζητήσεις ν’ αναφέρεται σ’ αυτό το θέμα…».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά γυναίκα γιατρό του Καραμανδανείου, η οποία στο φιλικό περιβάλλον της περιέγραψε μια σκηνή που τη σόκαρε την ημέρα που η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε «φύγει» από τη ζωή και την επανέφερε συνάδελφός της έπειτα από 50 ολόκληρα λεπτά.

Η συγκεκριμένη γιατρός εκείνη την ημέρα βρισκόταν στον διάδρομο του δωματίου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα – κι ενώ καταβάλλονταν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σωθεί το κοριτσάκι –, άκουσε μια φωνή, σύμφωνα με την σοκαριστική περιγραφή της στο φιλικό της περιβάλλον, να λέει: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι. Δεν γίνεται τίποτα. Αφήστε το να φύγει. Τόση ώρα έχει χαθεί κάθε ελπίδα…».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: