Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα 22 χρόνια μετά: «Το Κωνσταντίνου και Ελένης, μπήκε στο βιβλίο Guinness!»

March 4, 2022

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα 22 χρόνια μετά: «Το Κωνσταντίνου και Ελένης, μπήκε στο βιβλίο Guinness!»


διαφ.
Μια σημαντική αποκάλυψε έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τηλεθεατή» ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας μιλώντας για τη δημοφιλή σειρά «Κωνσ...
διαφ.
Μια σημαντική αποκάλυψε έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τηλεθεατή» ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας μιλώντας για τη δημοφιλή σειρά «Κωνσ...Μια σημαντική αποκάλυψε έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τηλεθεατή» ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας μιλώντας για τη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Χάρης Ρώμας: Τι αποκάλυψε για την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ερωτηθείς ο ηθοποιός για τις παλιές ελληνικές ταινίες, που έχουν γαλουχήσει γενιές και γενιές, δήλωσε:

«Το δέχομαι και τιμώ όλους εκείνους τους μεγάλους καλλιτέχνες που έφτιαξαν αυτήν την ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Φυσικά, ένα 10% βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν ζηλεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι ένας δημιουργός της τηλεόρασης που ακολούθησε αυτή την πορεία με το τηλεοπτικό του προϊόν. Καθημερινά παίζονται και ξαναπαίζονται περισσότερο από τις ελληνικές ταινίες με μεγάλη επιτυχία».

Μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Χάρη Ρώμα ήταν το «Κωνσταντίνου και Ελένης», που μέχρι και σήμερα παίζει σε επανάληψη από τον σταθμό του Ant1, σημειώνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

O ίδιος ανέφερε: «Το ”Κωνσταντίνου και Ελένης” προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το «Καφέ της Χαράς». Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται ”Οι μεν και οι δεν”, που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό» κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: