Η 17χρονη, καλλονή, εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου στην αγκαλιά γνωστού, παντρεμένου ηθοποιού! – Gossip

March 2, 2022

Εξοδος στον Πειραιά για τη 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα. Μαζί με τους γονείς της Νίκο Παπανδρέου και Αλεξία Κληρονόμου η ξανθιά> καλλονή από το «μεγάλο τζάκι» απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο bar restaurant Beluga, στην περιοχή της παλιάς Τρούμπας, που είναι και πάλι in fashion τα τελευταία χρόνια, να περνάει ένα χαλαρό βράδυ φαγητού και διασκέδασης.Εκεί η τριμελής οικογένεια συνάντησε ένα πασίγνωστο καλλιτεχνικό ζευγάρι, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με τη γυναίκα του Εφη Μουρίκη. Μάλιστα, πόζαραν όλοι μαζί στους φωτογράφους, ενώ στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μια σύντομη συζήτηση περί τέχνης με τον γιο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος απέχει από την πολιτική σκηνή καθώς ασχολείται επιτυχώς με τις επιχειρήσεις και τη συγγραφή.

Πέθανε η Κατερίνα Σιγανού

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πέθανε η Κατερίνα Σιγανού

Η 17χρονη, καλλονή, εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου στην αγκαλιά γνωστού, παντρεμένου ηθοποιού!

Φυσικά, τα περισσότερα φλας (μαζί με τα βλέμματα αρκετών θαμώνων του μαγαζιού) έκλεψε η 17χρονη Φαίδρα, αφού όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη. Δεν ήταν τυχαίο ότι πριν από δύο χρόνια, στα 15 της, άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ παίρνοντας μέρος στο fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη στο Mad Walk, κάτι που επανέλαβε και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παρ’ όλα αυτά το όνειρο της ψηλής και καλλίγραμμης Φαίδρας Παπανδρέου είναι να σπουδάσει ψυχολογία, ενώ έχει ταλέντο και στη ζωγραφική. Η ίδια είναι τελειόφοιτη στο Saint Catherine’s και πολύ καλή μαθήτρια, ενώ παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα ασχολείται από μικρή με την ενόργανη γυμναστική και τον χορό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: