Ευδοκία Τσαγκλή: Συγκλονίζει η φιναλίστ του Big Brother με καταγωγή από Ρωσία και Ουκρανία – «Είναι τρομακτικό»

March 2, 2022

Ευδοκία Τσαγκλή: Συγκλονίζει η φιναλίστ του Big Brother με καταγωγή από Ρωσία και Ουκρανία – «Είναι τρομακτικό»

Για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες μετά την εισβολή της Ρωσίας σε αυτή, μίλησε η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή η οποία έχει καταγωγή και από τις δυο χώρες.

«Εγώ γεννήθηκα στο Ντόνετσκ εκεί όπου ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος πριν 8 χρόνια και κάποιοι συγγενείς μου έχουν έρθει στην Ελλάδα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πάει στο Κιέβο. Εγώ τώρα βρίσκομαι στη Σκωτία. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση που έχουμε ζήσει σαν οικογένεια τα τελευταία 8 χρόνια, μιλάμε για ανθρώπους που δε μπορούσαν να μετακινηθούν. Θυμάμαι τη γιαγιά μου με τον παππού μου επειδή είχε βομβαρδιστεί το αεροδρόμια πήραν λεωφορείο και μετά άλλο λεωφορείο για να μπορέσουν να πετάξουν και να έρθουν εδώ να είναι ασφαλείς» ανέφερε αρχικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Big Brother ανέφερε: «Με τους συγγενείς μου στο Κίεβο έχουμε μιλήσει. Είναι δύσκολη η επικοινωνία, φοβούνται, δε μιλάμε τακτικά αλλά μας παίρνουν όποτε μπορούν. Στο Ντόνετσκ είναι η κολλητή της μητέρας μου που αυτή τη στιγμή είναι σε ένα υπόγειο μαζί με το σκυλάκι της, μιλήσαμε χθες. Μας είπε ότι βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο δίπλα στο σπίτι της και απ΄ όσο έχω πληροφορηθεί υπάρχουν και νεκροί. Ηχούν σειρήνες πολέμου. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.


Είναι τρομακτικό. Όπου και να γίνεται πόλεμος είναι στενάχωρο. Όταν είναι δε και το σπίτι σου είναι λογικό να έχεις και ένα άγχος παραπάνω. Είναι στενάχωρο να την πληρώνουν πολίτες και άνθρωποι για μεγαλύτερα συμφέροντα. Η Ουκρανία έχει μια πολύ σημαντική γεωπολιτική θέση και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο και δυστυχώς την πληρώνουν οι αθώοι».

Τέλος, η Ευδοκία Τσαγκλή αποκάλυψε πως έχει δεχθεί διάφορα επιθετικά μηνύματα στα social media, αλλά όπως είπε αυτό εντάσσεται στον παραλογισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε επίσης: