Βλάσης Χολέβας: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, πριν την Μαρίνα Πατούλη

March 2, 2022

Βλάσης Χολέβας: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, πριν την Μαρίνα Πατούλη

Στην Πόλη του Φωτός για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό η Μαρίνα Πατούλη και ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας.

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μαρίνα Πατούλη έχει έρθει κοντά με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες.

«Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Βλάσση, είμαστε επαγγελματικό ζευγάρι. Είναι τιμή μου να με αποκαλεί την πιο sexy Ελληνίδα γιατί είναι και ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της Αθήνας», είχε δηλώσει η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας για την σχέση τους.

Ποιος είναι ο Βλάσης Χολέβας

Ο Βλάσης Χολέβας είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές στην Ελλάδα και πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν επιλέξει να φορέσουν δημιουργίες του.

Έχει κάνει παρουσίες στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) αλλά και στο κόκκινο χαλί στα The Oscars, Cannes Film Festival μεταξύ πολλών άλλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήδη οι συλλογές VLASSI HOLEVA πωλούνται σε πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και έχουν ξεκινήσει εξαγωγές σε Γερμανία, Ελβετία, Ρωσία.

Κούκλα, ξανθιά> και γαλανομάτα: Η πρώην σύζυγος του Βλάση Χολέβα

Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και διατηρεί το δικό του ατελιέ στο Μοσχάτο Αττικής. Το 2010 παντρεύτηκε με την Άννα Βελοσόφσκι και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ιζαμπέλα–Σοφία, ωστόσο μετά το διαζύγιο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

«Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου. Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του», είχε εξομολογηθεί.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Βλάση Χολέβα

Μετά το γάμο του υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Αργυριάδου, με την οποία όμως, πολύ σύντομα χώρισαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: