ΣΕΗ: Εισηγήθηκε τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη -Η γενική συνέλευση θα πάρει την τελική απόφαση

March 2, 2022

ΣΕΗ: Εισηγήθηκε τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη -Η γενική συνέλευση θα πάρει την τελική απόφαση

Αντιμέτωπος με τη διαγραφή του από το ΣΕΗ είναι ο Γιώργος Κιμούλης μετά την συνεδρίαση που θα γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, το πειθαρχικό του ΣΕΗ συνεδρίασε χθες και εισηγήθηκε τη διαγραφή του ηθοποιού από το σωματείο.

«Χθες έγινε η σύσκεψη του πειθαρχικού του ΣΕΗ που αποτελείται από εφτά μέλη, κάποια εκ των οποίων έχουν δεχθεί και μήνυση από τον Κιμούλη. Αποφάσισαν λοιπόν την εισήγηση για διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη. Το εντυπωσιακό είναι, από αυτά που μου μετέφεραν, ότι και τα εφτά μέλη ψήφισαν υπέρ της διαγραφής», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μετά την εισήγηση, η γενική συνέλευση θα πάρει την τελική απόφαση για τον Γιώργο Κιμούλη και το μέλλον του στο ΣΕΗ.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η αγωγή δεν θα σταματήσει την πειθαρχική διαδικασία»

Ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο στο παρελθόν δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τότε ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί το θέμα και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του. Ωστόσο, η προηγούμενη από τον Σπύρο Μπιμπίλα διοίκηση, είχε αγνοήσει για άγνωστους λόγους αυτή την απόφαση της δια βίου διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ακόμα πως αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναζητήσουν ευθύνες και στην προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ αλλά χρήματα έχει ζητήσει και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: