“Χείμαρρος” η Τζένη Ιωακειμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές»

March 1, 2022

“Χείμαρρος” η Τζένη Ιωακειμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές»

Τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη περιέγραψε η Τζένη Ιωακειμίδου.

Η γνωστή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα».

Όπως έγινε γνωστό, ένα χρόνο μετά τις καταγγελίες, ο Γιώργος Κιμούλης έκανε αγωγή στη Ζέτα Δούκα εξαιτίας των όσων κατήγγειλε για τον ηθοποιό περί ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης αλλά και στη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, επειδή τάχθηκαν υπέρ της.

Με αφορμή τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός, πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία περιγράφει την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, όταν αντικατέστησε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Τζένη Ιωακειμίδου για Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές, να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού»

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Ιωακειμίδου έγραψε σε σχετική της δημοσίευση: «Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο.

Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Δεν με πτόησε η κακή του φήμη ούτε ότι σε πέντε μόλις ημέρες έπρεπε να ανέβει και πάλι η παράσταση. Ξεπέρασα τον εαυτό μου και κάναμε πρεμιέρα με υποβολέα. Λίγες ημέρες κράτησε η χαρά μου και μόλις κατέκτησα το κείμενο και απέκτησε η παράσταση ροή, άρχισαν να συμβαίνουν τα προβλήματα στην σκηνή….

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: