Δεν φαντάζεστε τι πλάνα έβγαλε ο μάγος σκηνοθέτης! Το χέρι έφτασε σε απαγορευμένα σημεία

March 1, 2022

Δεν φαντάζεστε τι πλάνα έβγαλε ο μάγος σκηνοθέτης! Το χέρι έφτασε σε απαγορευμένα σημεία

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27/2 ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο των γονιών του, όπου έφυγαν από τη ζωή όταν βρισκόταν στη σκηνή.

«Όταν έφυγαν από τη ζωή οι γονείς μου, έπαιζε στο θέατρο και τις δύο φορές. Όταν έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου, έπαιξα το βράδυ και στη μητέρα μου ήταν κάποια χρόνια μετά, φτάνοντας στα Τρίκαλα να παίξουμε με πήρε η σύζυγός μου και μου είπε έφυγε, έπαιξα το βράδυ και πήγα την άλλη ημέρα στην κηδεία. Και οι δύο περιπτώσεις βέβαια δεν ήταν κάτι ξαφνικό, ήταν κάτι που το περίμενα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε: «Δεν με έκαναν ποτέ να κάνω πίσω. Υπάρχει μία αλήθεια, ότι πρέπει να τα λες, αλλά πάντα με έναν τρόπο. Πολλές φορές μπορεί να είπα κάποια πράγματα λίγο άγαρμπα, δεν είπα ποτέ ψέματα όμως. Πρέπει να ξέρουμε πότε το λέμε, με ποιον τρόπο το λέμε, για να πιάσει και ρίζα, αλλιώς δημιουργεί τριβή. Δεν κατηγορώ με τους φίλους οι οποίοι διαφωνούνε, ακόμα και με αυτούς οι οποίοι είναι πολύ έντονοί απέναντί μου. Θα σας έλεγα ότι αυτοί που είναι πιο έντονοι απέναντί μου είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι λέω αλήθεια και τους ενοχλεί περισσότερο».

Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη ήθελε να ξεφύγει από όλη τη φασαρία που υπήρχε δίπλα της, αλλά δεν μπορούσε, γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόση δύναμη, δεν γινόταν. Η Αλίκη ενσάρκωσε ένα πρότυπο το οποίο είχε ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Του έδωσε ένα χαμόγελο που το έλειπε. Είχε ανάγκη ο κόσμος από γέλιο. Το ενσάρκωσε η Αλίκη πάρα πολύ καλά αυτό, εργάστηκε πάρα πολύ σε αυτό και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μου στα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική. Η Αλίκη είχε πιο πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο, πιο πολύ από το προσκήνιο», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.


Για το #metoo

«Τα πολύ έντονα που σκάσανε δεν τα γνώριζε κάνεις και δεν θα μπορούσε και να τα γνωρίζει. Αισθάνομαι άσχημα και αμήχανα αλλά υπάρχει μία συμπεριφορά που υπήρχε και θα συνεχίσει, η οποία για εμένα είναι απαράδεκτη. Πολλές φορές είναι απαξιωτική, υπάρχει μια κατάχρηση της θέσης που έχεις. Το μεγάλο στοίχημα είναι το πως φέρεσαι στους αδύναμους. Δεν ξέρω αν αυτοί οι ηθοποιοί που έχουν κατηγορηθεί, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, εγώ θα ήθελα να έχουν γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν. Εγώ θα υπερασπιστώ τα θύματα αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καταδικάζω τους πάντες», σημείωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε της δήλωση που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι, οι δυο τους είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα.

«Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε», είπε ολοκληρώνοντας ο Γιάννης Μπέζος.

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε επίσης: