Πάτρα: Η μητέρα της Τζωρτζίνας στην Αγγελική Νικολούλη – «Ελπίζω να βγει στο φως η αλήθεια»

February 27, 2022

Πάτρα: Η μητέρα της Τζωρτζίνας στην Αγγελική Νικολούλη – «Ελπίζω να βγει στο φως η αλήθεια»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα παρουσίασε η εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, επικοινώνησε με την εκπομπή.

«Οι γιατροί ήταν στο διάδρομο και δεν άργησαν να έρθουν στο δωμάτιο» σημείωσε και πρόσθεσε πως ελπίζει όταν θα ζητηθεί από τις Αρχές θα θυμηθούν όσα έγιναν τότε».

«Βγαίνοντας, έπεσα μούρη με μούρη με την κυρία από το δίπλα δωμάτιο και της είπα “μπες μέσα”» συμπλήρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.


Στη συνέχεια σημείωσε πως αφού τοποθετήθηκε βηματοδότης στο παιδί και επέστρεψε σπίτι του, τα προβλήματα επανήλθαν όταν έκανε μια μαγνητική για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της.

«Μπήκε στο νοσοκομείο να κάνει μια μαγνητική και όταν ήρθε στο σπίτι τότε άρχισαν τα επεισόδια των σπασμών και της πτώσης του οξυγόνου» ανέφερε, τονίζοντας πως «μέχρι τότε το παιδί δεν είχε τίποτα».


«Θα σας πω ένα πράγμα και κρατήστε το: Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηνάχημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε επίσης: