«Σφυροκόπημα» Αγγελικής Νικολούλη: Τα 2 τραγικά λάθη που εμπόδισαν τη λύση του μυστηρίου της Πάτρας

February 27, 2022

«Σφυροκόπημα» Αγγελικής Νικολούλη: Τα 2 τραγικά λάθη που εμπόδισαν τη λύση του μυστηρίου της Πάτρας

Η εκπομπή αποκάλυψε τις παραλείψεις των Αρχών στους δύο από τους τρεις θανάτους.

Συγκλονιστικές ήταν, για ακόμα μία φορά, οι νέες αποκαλύψεις που έφεραν στη δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η εκπομπή αποκάλυψε τα δύο βασικά λάθη που έγιναν από την αρχή των τριών υποθέσεων και καθυστέρησαν τη λύση του μυστηρίου των τριών θανάτων. Το ένα από τα δύο αφορούσε στη μάρτυρα που ήταν παρούσα στην ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο παιδιατρικό νοσοκομείο Πατρών.

Οι Αρχές ουδέποτε βρήκαν τη μάρτυρα, καθώς εκείνη την περίοδο η υπόθεση δεν ήταν υπό την διερεύνηση του τμήματος Ανθρωποκτονιών.


Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η πρώτη και η μοναδική που την εντόπισε και ζήτησε τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν:

«Όταν ντυθήκαμε και ανοίξαμε την πόρτα για να βγούμε έξω και να πάμε στο κυλικείο, εκείνη τη στιγμή έτρεχε και πάτησε το κουμπί η μητέρα της μικρής, το πάταγε παρατεταμένα, ήταν σε πανικό και μου λέει ‘η μικρή έπαθε ανακοπή’. Κι έτσι όπως ήμασταν ντυμένοι μπήκαμε πάλι μέσα. Δεν άκουσα όμως πριν τις φωνές της στο δωμάτιο για να καταλάβω ότι κάτι συνέβη. Μετά, αφού έκλεισα την πόρτα έτρεξαν γρήγορα νοσοκόμες και γιατροί», ανέφερε η μάρτυρας στη δημοσιογράφο για τη μοιραία βραδιά του θανάτου της Τζωρτζίνας.


Ένα άλλο σημαντικό σημείο στο οποίο στάθηκε η εκπομπή ήταν ότι οι Αρχές δεν έκαναν αυτοψία στο σπίτι των γονιών όπου πέθανε η 6 μηνών Ίριδα. Ο θάνατος αντιμετωπίστηκε ως μία απλή ανακοπή με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

Επιπλέον, η σορός της μικρής Ίριδας δεν εστάλη έγκαιρα για νεκροτομή με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε καν την ώρα θανάτου του βρέφους, κάτι για το οποίο η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάστηκε έξαλλη στον αέρα του «Τούνελ».


Πηγή: dailymedia.com.gr

Διαβάστε επίσης: