Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας: Νεκρός 28χρονος οδηγός μηχανής

February 21, 2022

Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας: Νεκρός 28χρονος οδηγός μηχανής

Φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας όταν ένας 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής.

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή σημεώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε αερογέφυρα της Αθηνών – Λαμίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος δικυκλιστής στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία.

Όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία μπήκε στην αερογέφυρα, όταν στο ύψος του πρώην εργοστασίου “Soulis”, από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Η μηχανή στη συνέχεια σύρθηκε στο δρόμο, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα.

Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής έχασε την ζωή του επι τόπου. Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 28χρονο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος
28χρονος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: