«Σήμερα άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου»: Νέα αρχή για την Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της

February 21, 2022

«Σήμερα άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου»: Νέα αρχή για την Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της

Νέα αρχή φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει η Μαρίνα Πατούλη και μάλιστα στη Μύκονο όπως αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, μετά το ταξίδι της στο Παρίσι βρέθηκε στο νησί των ανέμων.

Μαζί της, βρίσκεται και πάλι ο Βλάσης Χολέβας με τον οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει κοντά απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου ενώ – όπως έχουν αποκαλύψει – σχεδιάζουν και κάποια κοινά επαγγελματικά βήματα.

Η Πατούλη, που τον τελευταίο χρόνο είδε τη ζωή της και τις σταθερές της να αλλάζουν, έχει αποφασίσει πλέον να αφήσει όλα τα γκρίζα σύννεφα πίσω της δημιουργώντας μια νέα, πιο χαρούμενη καθημερινότητα γεμάτη αισιοδοξία.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στα social media καθώς και τα μηνύματα με τα οποία τις συνοδεύει. Το ίδιο, φανερώνει και η τελευταία της ανάρτηση από την Μύκονο όπου δηλώνει ξεκάθαρα πως πλέον έχει αφήσει οριστικά πίσω της το παρελθόν και έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

«Σήμερα, έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν και άνοιξα την πόρτα στο μέλλον. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε κάνει χαρούμενο» έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patoulis (@marina_patoulis)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: