Θυμάστε τον Αλέξη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε – Retromania

February 18, 2022

Θυμάστε τον Αλέξη, τον διευθυντή του σχολείου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Ο μόνιμος… διεκδικητής της καρδιάς της Ελένης σήμερα έχει χαθεί από την τηλεόραση και συνεχίζει σε ένα διαφορετικό πόστο.



Ο Αλέξης, για όσους ενδεχομένως δεν το θυμούνται, ήταν ο αδελφός της Βίκυς και διευθυντής στο σχολείο, όπου δίδασκαν η ίδια και η Ελένη. Ποτέ δεν έκρυβε τη λατρεία του για τον χαρακτήρα, που υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, χωρίς όμως να έχει τύχη εξαιτίας και του ρηχού του στυλ.

"Σκοτώθηκε η <a href="https://www.matheto.eu/8685263/sxeseis-an-breis-gunaika-me-11-sugkekrimena-xaraktiristika-pantrepsou-tin/?utm_source=internal">γυναίκα</a> του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Σκοτώθηκε η γυναίκα του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

Εκεί βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Δάμπασης

Ο Γιώργος Δάμπασης δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον άνθρωπο, που είχαμε δει τότε. Η τελευταία φορά, όπου τον είδαμε στην τηλεόραση, ήταν στη σειρά «Μάνα Χ Ουρανού» το 2014 και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, με έναν ακόμη ηθοποιό της σειράς να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του.

Γιώργος Δάμπασης σήμερα

Ο ηθοποιός βρίσκεται σήμερα στην Χαλκίδα ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου της πόλης της Εύβοιας. Παράλληλα, εμψυχώνει εθελοντικά από το 2013 Θεατρικά Εργαστήρια σε Κέντρα Κράτησης. Είναι ιδρυτικό μέλος της Καλλιτεχνικής Κοινότητας «APICCO – Artistic partnership In Community’s Creative Opening», που προωθεί την οργάνωση Θεατρικών Εργαστηρίων για κρατούμενους και αποφυλακισμένους και την έρευνα σχετικά με το θέατρο σε κοινωνικά ευάλωτους πληθυσμούς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: