Αποκλείεται: Αυτή τη δουλειά έκανε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη πριν γίνει ηθοποιός – Gossip

February 18, 2022

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι σήμερα μια αγαπημένη ηθοποιός, έχοντας παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση.Η γνωστή ηθοποιός, που προχώρησε σε μια νέα επιτυχία, προτιμάει να κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ, όσον αφορά στα φώτα της δημοσιότητας και την προσωπική της ζωή. Μάλιστα είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο περιοδικό BEAUTE, όταν ρωτήθηκε για τα social media.

"Σκοτώθηκε η <a href="https://www.matheto.eu/8685263/sxeseis-an-breis-gunaika-me-11-sugkekrimena-xaraktiristika-pantrepsou-tin/?utm_source=internal">γυναίκα</a> του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Σκοτώθηκε η γυναίκα του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

Η ζωή της μετά την υποκριτική και οι σπουδές

«Δεν έχω προφίλ σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, δεν μου ταιριάζει. Θέλω να ξέρω σε ποιον μιλάω, να τον βλέπω και να με βλέπει, να έχουμε προσωπική επαφή». Παρ' όλα αυτά η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν αρνείται τις ουσιαστικές συνεντεύξεις, όπου σε μία από αυτές μοιράστηκε μερικά πράγματα για τον εαυτό της, που θα σου φανούν ενδιαφέροντα.

Η ίδια, πάντως, δεν είχε ξεκινήσει από την υποκριτική. Προτού ασχοληθεί με αυτή, σπούδασε γραφικές τέχνες, αλλά λίγο αργότερα θα αποφιτούσε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: