Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Χώρισα, έφυγα από τη Νάουσα και η πόλη με έφτυσε»

February 18, 2022

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Χώρισα, έφυγα από τη Νάουσα και η πόλη με έφτυσε»

«Έλεγαν ότι ‘έφυγε για να γίνει π******’ και μετά μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος», είπε
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου και αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχτηκε, όταν χώρισε τον άνδρα της και έφυγε από τη Νάουσα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε αρχικά στις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει. Όπως είπε, θεωρεί ότι το ύφος των τραγουδιών της ταιριάζει περισσότερο με αυτό του Αντώνη Ρέμου.

«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Κωνσταντίνος έχει έναν τρόπο, που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλο τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω καλά και ο ίδιος να έρθει να με ακούσει και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα», είπε αρχικά.


Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, δήλωσε: «Μία έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο. Μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο, που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό, μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο, το έχω κάνει. Έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω άλλα πράγματα, εσώψυχα».

Για τον πόλεμο που δέχτηκε από το περιβάλλον της, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να κυνηγήσει το όνειρό της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Και μόνο που έφυγα από μία μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μία επανάσταση. Είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο 20 χρόνια πριν, στη Νάουσα. Χώρισα, έφυγα και η πόλη με έφτυσε. Έλεγαν ότι “έφυγε, ενώ ο άντρας της την αγαπούσε, έφυγε για να γίνει π******”. Και μόλις έγινα γνωστή, 2-3 χρόνια μετά, μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή, ο κόσμος δεν χώριζε. Μετά από πέντε χρόνια, ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια».

πηγη: tilestwra.com

Διαβάστε επίσης: