Σκορδά και Λιάγκας σε ένταση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση: «Έχουν χάσει το μέτρο»

February 18, 2022

Σκορδά και Λιάγκας σε ένταση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση: «Έχουν χάσει το μέτρο»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μπήκαν στο στόχαστρο του Γιώργου Λιάγκα, το πρωί της Πέμπτης 17/2, με αφορμή τα πλάνα από την κούρα ομορφιάς που έκανε το ζευγάρι.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής χαρακτήρισε ως «κακόγουστο» το θέαμα, αλλά και η δημοσιοποίηση κάθε λεπτομέρειας του αρραβώνα τους. Λίγο μετά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας επισημαίνοντας πως «με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Εμείς δεν τους ρωτήσαμε πόσους οργασμούς έχει ο καθένας τους! Συγγνώμη κιόλας! Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές. Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε.

Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι».


Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά θέλησε να υπερασπιστεί το ζευγάρι. «Υπάρχει η ζήτηση; Από τη στιγμή που υπάρχει, άρα κάποιος το βλέπει. Εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης, επειδή φιλοξενήσαμε το ζευγάρι, δεν μπορώ να βγω να πω “τι κάνουν;”, οφείλεις να πεις όμως ότι τους έγιναν προτάσεις και είπαν το ναι. Ποιος οριοθετεί το μέτρο; Εσύ θα το οριοθετήσεις το πόσες φορές θα τους καλέσεις στην εκπομπή. Από τη στιγμή που είσαι εμπλεκόμενος σε μία τέτοια διάσταση… Το ζουν και έχουν μία παιδική αθωότητα. Μπαίνω σε αυτή τη θέση γιατί τους καλέσαμε κι εμείς. Δε μπορείς να έχεις μνήμη χρυσόψαρου».

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε επίσης: