Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του, τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

February 12, 2022

Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του, τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της





Με μια σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, η πρώην σύζυγος του Ηλια Καμπακάκη, κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό την εποχή που ήταν έγκυος στην κόρη τους.

Να θυμίσουμε πως ο Ηλίας Καμπακάκης και η Αμαλία Τουράνη έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία πριν από λίγα χρόνια νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωσή της με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα.

Διοργανώθηκε τότε εκστρατεία για να μαζευτούν χρήματα για τη μεταφορά της μικρής στο εξωτερικό και το ποσό που χρειαζόταν τελικά συγκεντρώθηκε.

Όπως αναφέρει η Αμαλία Τουράνη, η απουσία του δημιούργησε προβλήματα στο τελευταίο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει η μικρή Κλεοπάτρα, η οποία συνεχίζει να έχει ανάγκη από τακτικούς ιατρικούς ελέγχους.

«Όταν ανέβηκε ο ερανικός λογαριασμός το 2017 και βοήθησε όλος ο κόσμος για να πάει η κόρη μας στην Αμερική για να σωθεί από τον καρκίνο, ο Καμπακάκης δεν μας μιλούσε για δύο μέρες γιατί θα του κάναμε κακό στην καριέρα του! Συγκεκριμένα έλεγε “θα σβήσω δε θα έρχεται κανείς να με βλέπει στα live γιατί θα με λυπούνται», αναφέρει η Αμαλία Τουράνη.

«Το 2010 ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καυγά που είχαμε, με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες οι τότε γείτονές μου), προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητό μου και ήρθε με το δικό του αυτοκίνητο κ μου το τράκαρε στο πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω!!…. Στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία!! Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης μου ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», συνεχίζει στην ανάρτησή της η Αμαλία Τουράνη.

Οι αναρτήσεις της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

«Αυτή την φορα δεν φοβήθηκα να τα ανεβάσω. Σας ευχαριστώ για την δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Tourani (@amaliatou)

To TLIFE προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Ηλία Καμπακάκη, Αλέξανδρο Βαρτζόπουλο, ο οποίος για την ώρα δεν απαντά επί του θέματος.

Στη συνέχεια η Αμαλία Τουράνη προχώρησε και σε νέα ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: