Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Δεν θα γίνει η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας

February 12, 2022

Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Δεν θα γίνει η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας


διαφ.
Τραγωδία στην Πάτρα: Δε θα γίνει η εκταφή της 9χρονηςΈνα άγνωστο περιστατικό με την 9χρονηΤζωρτζίνα, το ένα από τα τρία αδερφάκια στην Πάτρα που πέθαναν αιφνίδια μέσ...
διαφ.
Τραγωδία στην Πάτρα: Δε θα γίνει η εκταφή της 9χρονηςΈνα άγνωστο περιστατικό με την 9χρονηΤζωρτζίνα, το ένα από τα τρία αδερφάκια στην Πάτρα που πέθαναν αιφνίδια μέσ...Τραγωδία στην Πάτρα: Δε θα γίνει η εκταφή της 9χρονης

Ένα άγνωστο περιστατικό με την 9χρονηΤζωρτζίνα, το ένα από τα τρία αδερφάκια στην Πάτρα που πέθαναν αιφνίδια μέσα σε τρία χρόνια, έφερε στο «φως» το MEGA.

Όπως μετέδωσε το MEGA,  τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή ένα μήνα μετά τον θάνατο της -μόλις 6 μηνών- Ίριδας, η Τζωρτζίνα διακομίσθηκε με σπασμούς στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου υποβλήθηκε σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο. Ξαφνικά, ενώ ήταν μόνη στο θάλαμο, παρουσίασε ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί κατάφεραν αν την επαναφέρουν ύστερα από 8 λεπτά, όμως το κοριτσάκι υπέστη εγκεφαλοπάθεια.

Λίγα λεπτά αργότερα το κορίτσι συνήλθε, αλλά με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μέχρι και τον θάνατό της.

Πάτρα: Δεν θα γίνει η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, διαψεύδεται από τους ιατροδικαστές ότι θα γίνει εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπως είχε ακουστεί, καθώς έχουν λάβει όλα τα όργανα της για να τα εξετάσουν και συνεπώς μία τέτοια ενέργεια είναι περιττή.

Συγγενής της οικογένειας δήλωσε στο MEGA: «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό τους. Η μητέρα πενθεί για τα παιδιά της. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις».

Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος με αδιευκρίνιστα αίτια». Θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και από τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: