Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

January 28, 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Ποιες είναι οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Τι προβλέπεται για το ζωδιακό κύκλο σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Οι σημερινές ημερήσιες προβλέψεις, σύμφωνα με τον oroskopo.gr:

ΚΡΙΟΣ: Καταφέρνεις και απαλλάσσεσαι από κακώς κείμενα και να ξεπεράσεις δυσκολίες και εμπόδια που υπήρχαν από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οφείλεις να στρέψεις την προσοχή σου στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις την σημερινή ημέρα και αναγνωρίζεις παγίδες, τις οποίες προλαβαίνεις και γλιτώνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, με την βοήθεια της τύχης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους, επιθυμίες και σκοπούς, καταφέρνεις να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός στις κοινωνικές εκτιμήσεις σου, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις λάθος συμπεράσματα, ούτε κάποιος να μπορέσει να σε ξεγελάσει από τον περίγυρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείθεις τους γύρω σου για αυτό που θες και θα μπορέσεις σίγουρα να γλιτώσεις λεκτικές γκάφες. Η όψη αυτή, υπόσχεται βελτίωση και εξομάλυνση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών σου.

ΛΕΩΝ: Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σου προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες να πετύχεις στόχους, εμπράκτως. Βάζεις σε τάξη τις δουλειές σου, που απαιτούν άμεσα διεκπεραίωση και τακτοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου, με ευκολία και πραγματικά θα αισθανθείς πρωταγωνιστής! Καταφέρνεις να κατακτήσεις πολλούς μεγαλεπήβολους στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σου συναναστροφές και αν επιστρατεύσεις την λογική και την ωριμότητα σου, θα πάρεις ορθές και προσγειωμένες αποφάσεις, όσον αφορά το σπίτι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η όψη θα σε βοηθήσεις να σκεφτείς σωστά πριν πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι αρκετές και ενδεχομένως να έλθουν μέσα από κάποιες νέες συνθήκες, που θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις ποικίλες ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν! Επιπλέον σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα από παλαιά και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Οι προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα σου, ανταμείβονται με επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ: Με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που θες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: