Έξαλλος ο Κάρολος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα την ημέρα του γάμου τους – Αυτό το λάθος όνομα είπε ενώ τους πάντρευαν… – Retromania

January 26, 2022

Ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του γάμου του ζευγαριού, και εξόργισε τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι ότι η Νταϊάνα τον φώναξε με το λάθος όνομα. Ποιο είναι αυτό;



Είναι κάτι που σε κανέναν δεν θα ήθελε να συμβεί, και ειδικά στην βασιλική οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο όμως που η μέρα του γάμου τους, χαρακτηρίστηκε σαν την χειρότερη της ζωής της, και έζησε τον εφιάλτη της.

«Σασμός»: Mετά τη δολοφονία το «θαύμα» – Το viral βίντεο με τον Πετρή μέσα από το ασθενοφόρο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Σασμός»: Mετά τη δολοφονία το «θαύμα» – Το viral βίντεο με τον Πετρή μέσα από το ασθενοφόρο

Η νύφη Νταϊάνα φώναξε τον πρίγκιπα με το μεσαίο όνομά του, "Φίλιππο", αλλά ίσως ήταν απλά νεύρα, καθώς η τελετή τους ονομάστηκε «γάμος του αιώνα». Την παρακολούθησαν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τεράστια αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Κάρολο ήταν ξαδέρφια

Όταν ήταν ζωντανή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έριξε αρκετές "βόμβες" για το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και για την ζωή της ως μέλους της βασιλικής οικογένειας. Μετά το θάνατό της, ακόμη περισσότερα μυστικά και εξομολογήσεις αποκαλύφθηκαν μέσω βιβλίων που γράφτηκαν για αυτήν, αλλά και μέσω ηχογραφήσεων.

Το 2017, στην 20η επέτειο του πρόωρου θανάτου της, κυκλοφόρησαν αρκετά ντοκιμαντέρ επιτρέποντας στο κοινό να μάθει περισσότερα για την «Πριγκίπισσα του Λαού», από τις εξωσυζυγικές σχέσεις της, μέχρι και για τον αν ήταν έγκυος πριν από το τροχαίο.

Κάτι σοκαριστικό που αποκαλύφθηκε είναι ότι με τον Κάρολο στην πραγματικότητα ήταν ξαδέρφια. Ναι, το διάβασες σωστά. Ήταν μακρινά ξαδέλφια - πολύ, πολύ μακρινά. Η Νταϊάνα και ο Κάρολος ήταν 16α ξαδέρφια που απομακρύνθηκαν, και οι δύο είναι απόγονοι του Βασιλιά του Τούντορ, Χένρι VII. Ο Δούκας του Μάρλμπορο ήταν ένας από τους βασιλικούς προγόνους της Νταϊάνα.

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

Ρεζίλι με την ερωτική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Κάρολος την...

Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε... Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Νταϊάνα! Τι αποκαλύφθηκε μετά το "χαμό" με την άγνωστη αδερφή της;

Τι έλεγε η Lady D για την πρώτη τους συνάντηση, τις συμβουλές της Βασίλισσας, το πρόβλημα με τη βουλιμία της και το φημολογούμενο έρωτα με τον προσωπικό της αστυνομικό στη δεκαετία του '80.

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα στη βρετανική τηλεόραση εδώ και χρόνια ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής στο Channel 4, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια, παρόλο που είχαν μπροστά στα μάτια τους τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τα μάτια που δεν σταματούσαν να "παίζουν" γύρω γύρω, παρόλο που δεν γινόταν να αγνοήσουν την χαρακτηριστική σέξι φωνή της δικής τους πριγκίπισσας, της Λαίδης Νταϊάνα.

Για πολλούς από τους υποστηρικτές της, το ντοκιμαντέρ "Diana: In Her Own Words" δε θα έπρεπε να παιχτεί. Η ταινία περιλαμβάνει κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων για να βελτιώσει η πριγκίπισσα το δημόσιο λόγο της, στις οποίες όμως μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα. Τα αποσπάσματα είχαν παιχτεί στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη Βρετανία.

Καθώς ο Σέτελεν είναι ηθοποιός και όχι θεραπευτής, ιατρός ή ιερέας, δεν υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο στη μέση για τη δημοσιοποίησή τους, όμως αρκετοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την προβολή της ταινίας, με γνώμονα την ηθική και την ιδιωτικότητα, κυρίως όσον αφορά στους γιους της.

Όπως εξομολογήθηκε, πριν το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές, ενώ από τη στιγμή που παντρεύτηκαν έκαναν σεξ "μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες". Η σεξουαλική τους ζωή ήταν πολύ περίεργη, είπε χαρακτηριστικά.

Από το ντοκιμαντέρ μάθαμε, ότι ο Κάρολος ήταν κάποιος που "με ακολουθούσε σαν σκυλί". Η Νταϊάνα μίλησε για την πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. "Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου" περιέγραψε η Lady D.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: