Βουλευτής ΝΔ: Πρόστιμο στους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό που δεν είχαν αλυσίδες

January 26, 2022

Βουλευτής ΝΔ: Πρόστιμο στους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό που δεν είχαν αλυσίδες


διαφ.
Βουλευτής της ΝΔ ζητεί να επιβληθεί πρόστιμο στους εγκλωβισμένους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδεςΣε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η βουλευτής Τρικάλων της ...
διαφ.
Βουλευτής της ΝΔ ζητεί να επιβληθεί πρόστιμο στους εγκλωβισμένους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδεςΣε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η βουλευτής Τρικάλων της ...Βουλευτής της ΝΔ ζητεί να επιβληθεί πρόστιμο στους εγκλωβισμένους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, ζήτησε να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το trikalavoice.gr, την ώρα που ακόμα παρέμεναν εκατοντάδες οχήματα και οι οδηγοί τους εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον «Ζυγό FM 100» για την ατομική ευθύνη του καθενός είπε να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο».

«Υπήρξε καθυστέρηση στην επέμβαση του στρατού, συμφωνώ», είπε η Κατερίνα Παπακώστα και πρόσθεσε: «Ο στρατός έπρεπε να ήταν πιο νωρίς έξω, να μαζέψει τον κόσμο, να αφήσουν τα αυτοκίνητα εκεί. Να βγουν ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο, ώστε στην επόμενη κακοκαιρία να το σκεφθούν διπλά, τριπλά και δεκαπλά, αυτοί που θα αποφασίσουν να κάνουν το ίδιο».

Ακούστε το συγκεκριμένο ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: