Εξελίξεις με την υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό – Ελλάδα

January 14, 2022

Προ ολίγον ημερών ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω κορωνοϊόυ, σήμερα 5 ημέρες μετά πήρε εξιτήριο.



Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη το περασμένο Σάββατο εσπευσμένα με θετικό μοριακο τεστ κορωνοϊου και ήπια συμπτώματα λοίμωξης COVID-19.

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Εξελίξεις με την υγεία του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Βγήκε από τον νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν επιβαρυμένος από τη σοβαρή πνευμονία για την οποία είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο στο νοσοκομείο «Υγεία ωστόσο ο ίδιος ήταν πλήρως (τριπλά) εμβολιασμενος και αξίζει να σημειωθεί η προστασία που του παρείχε το εμβόλιο έναντι της λοίμωξης.

Φρικιαστικό σκηνικό: Φυσικοθεραπευτής χτυπά με κλωτσιά στο κεφάλι αυτιστικό παιδί (Βίντεο)

Ένα αποτρόπαιο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνει ένα φρικιαστικό περιστατικό που συνέβη σε κέντρο για αυτιστικά παιδιά στην Αττική. Παράλληλα, διάβασε εδώ για την σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο της Αττικής.

Το βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύει ethnos.gr κυριολεκτικά σοκάρει.

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

Όπως φαίνεται, φυσικοθεραπευτής – τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της ιστοσελίδας - ο οποίος εργαζόταν τότε σε Κέντρο για αυτιστικά παιδιά στην Αττική, κακοποιεί βάναυσα ανήλικο παιδί χτυπώντας το με κλωτσιά στο πρόσωπο και ρίχνοντας το κάτω την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους. Παράλληλα, δύο ακόμα άτομα - επίσης εργαζόμενες εκπαιδευτικοί στο συγκεκριμένο κέντρο - παρακολουθούν σχεδόν αμέτοχες και ατάραχες.

Ο άνδρας κλωτσά το παιδί στο πρόσωπο, όπως φαίνεται στο βίντεο, στη συνέχεια εκείνο σωριάζεται κάτω και συνεχίζει να το σέρνει, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Οι δύο άλλες εκπαιδευτικοί παραμένουν στο σημείο χωρίς να προσπαθούν να τον σταματήσουν με τη μία από τις δύο μετά από κάποια δευτερόλεπτα να πηγαίνει προς το μέρος του.

Αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του

Το βίντεο έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου στο ethnos.gr και κατόπιν σχετικής δημοσιογραφικής έρευνας πρόκειται για περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα σε κέντρο για αυτιστικά παιδιά στην Αττική το καλοκαίρι του 2019.

Μετά την ταυτοποίηση του συγκεκριμένου κέντρου, το ethnos.gr επικοινώνησε με την επιστημονική υπεύθυνη προσπαθώντας να διερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην τηλεφωνική επικοινωνία, η διευθύντρια επιβεβαίωσε ότι το βίαιο περιστατικό έγινε το καλοκαίρι του 2019 και η ίδια έλαβε γνώση πέντε μέρες μετά.

Υποστήριξε, παράλληλα, ότι την επομένη του περιστατικού ο συγκεκριμένος φυσικοθεραπευτής αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του ενώ η μόλις η ίδια ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού και διεμήνυσε σε εκείνον να μην ξαναεργαστεί με παιδιά. Όπως η ίδια υποστηρίζει, προχώρησε στην καταγγελία στις Αρχές, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, δηλαδή 18 μήνες μετά γιατί όπως ανέφερε, τώρα ήρθε σε γνώση της ότι ο φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες

Μάλιστα, ζητήθηκε από τη διευθύντρια να τοποθετηθεί δημόσια για το περιστατικό και τα όσα γνωρίζει, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το εν λόγω Κέντρο δε βρίσκεται στα μητρώα του υπουργείου Εργασίας, μην έχοντας κάνει αίτηση για να αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό ενώ δεν έχει επίσης κάποια σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος Σταθόπουλος, γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, δηλώνει στο ethnos.gr ότι «οποιαδήποτε καταγγελία έρχεται εγγράφως ή ηλεκτρονικώς, προωθείται στα αρμόδια όργανα τα οποία επιλαμβάνονται για τις νομικές διαδικασίες».

Ο συγκεκριμένος, πάντως, φυσικοθεραπευτής εξακολουθεί να είναι μέχρι αυτή την ώρα μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και να εργάζεται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: