Survivor 5: «Η σχέση της Μυριέλλας είναι σαν του Καρβέλα με τη Βίσση» – Αποκάλυψε την αλήθεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου – Survivor

January 14, 2022

Λίγο καιρό μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιάννη Λυγνό και στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.



Ο ηθοποιός εξήγησε πως περίμενε να φιληθεί η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ποια είναι η αλήθεια για τον σύντροφό της μιας και τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για τη Μυριέλλα Κουρεντή και το Survivor 5

«Την 4η ημέρα που είχαν επιτεθεί όλα τα κορίτσια στη Μυριέλλα, έβαλε τα κλάματα off camera. Και έρχεται ο Κατσαούνης με ένα πολύ γλυκό τρόπο και της λέει “σου έφτιαξα ένα κοχυλάκι”. 4 μέρες πριν όχι τον έκραζε, αλλά γέλαγε με τις αντιδράσεις του. Και αρχίζει ξαφνικά να υπάρχει μια συμπάθεια. Ότι ένας από την αντίπαλη ομάδα με σέβεται και με εκτιμάει.

Εγώ όταν είδα το φιλί… Τα 2-3-4 φιλιά πόσα ήταν. 3 πιάσανε οι κάμερες, πόσα ήταν δεν ξέρω! Πέθανα στα γέλια. Γιατί το περίμενα. Το περίμενα ως ένα βαθμό. Είπα και στην κάμερα ότι δεν το νομίζω, δεν το πιστεύω, αλλά λίγο-πολύ μέσα μου το έβλεπα κιόλας. Είναι λίγο άσχημο γιατί έχει κι ένα άτομο εδώ στην Αθήνα. Ο Γιώργος είναι μαχητικός.

Πιστεύω ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος της αντίδρασης λίγο. Διογκώνει τα πράγματα επί δέκα. Διαταράσσεται πολύ στο παιχνίδι και στις συνθήκες που είναι αντίξοες. Η Μυριέλλα είχε μεγάλους πόνους. Έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ από τον πόνο. Αυτό συναισθηματικά σε επηρεάζει και σε πάει σε άλλα μονοπάτια.

Ο Γιάννης Λυγνός είναι συνεργάτης της. Είναι ένας άνθρωπος που την αγαπάει πραγματικά, που τον σέβεται και την σέβεται, όσο και αν ακούγεται παράλογο γιατί μπορεί να έχετε δει φιλιά, έχετε δει δύο ανθρώπους να τα βρίσκουν σε ένα ριάλιτι, αυτό δεν έχει να κάνει. Η συνεργασία και η χημεία που έχω καταλάβει ότι έχουν στο κομμάτι της μουσικής, νομίζω ότι είναι πολύ πιο δυνατή. Η σχέση τους νομίζω είναι πιο ΚαρβέλαςΆννα Βίσση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Άλλον περίμενε, άλλος πήγε – Ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή που έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο

Κι εκεί που ο Ατζούν παρακαλούσε τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λυγνό, να μπει στο Survivorτάζοντάς του πολλά λεφτά μάλιστα – πρώην σχέση της ηθοποιού έγινε γνωστό πως βρίσκεται ήδη στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον Γιάννη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό. Εκεί γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, με τον οποίο δημιουργήθηκε μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη 13/1 ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Γρηγόρης Μπάκας, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, η σχέση τους έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής πετάει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι πως το ταξίδι αυτό το είχε κανονισμένο εδώ και καιρό για να περάσει όμορφες στιγμές με την παρέα του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: