Αχιλλέας Πετρετζίκης: Ο γιος του Άκη μεγάλωσε, βγήκε βόλτα με τους γονείς του και όλοι μιλούσαν για το στυλ του

January 10, 2022

Αχιλλέας Πετρετζίκης: Ο γιος του Άκη μεγάλωσε, βγήκε βόλτα με τους γονείς του και όλοι μιλούσαν για το στυλ του





Αχιλλέας Πετρετζίκης: Η χρονιά που πέρασε αν μη τι άλλο ήταν μοναδική για τον σεφ Άκη Πετρετζίκη, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο σεφ πέρα από τις επιχειρήσεις που διαθέτει, παρουσιάζει και εκπομπή μαγειρικής από την συχνότητα του Alpha, η οποία την περασμένη χρονιά βρέθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης ολόκληρη τη σεζόν με ποσοστό 17,8% στο γενικό σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό.

Αχιλλέας Πετρετζίκης: Η βόλτα του Άκη Πετρετζίκη με την οικογένειά του

Ωστόσο, ο Άκης Πετρετζίκης, όταν διαθέτει ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνει στην οικογένειά του, στην Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τον 6 μηνών γιο του Αχιλλέα. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε έξω από το εστιατόριο Kitchen Lab που διατηρεί ο πετυχημένος σεφ στην Αγία Παρασκευή.

«Λατρεύει την οικογένειά του, είναι πολύ ευτυχισμένος» δηλώνει άτομο από το περιβάλλον του διάσημου σεφ. Τέλος, αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε από τον μικρό Αχιλλέα είναι ότι οι γονείς προσέχουν ιδιαίτερα το ντύσιμό του, έχοντας ήδη αποκτήσει στυλ. Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε παρακάτω ο μικρός έχει μεγαλώσει και φοράει τζιν, αλλά και ένα χαριτωμένο κόκκινο σκούφο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Άκης Πετρετζίκης γιος

Αχιλλέας Πετρετζίκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: