Super League: Ο Βόλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό (Βίντεο) – Sports

January 10, 2022

Βόλος – Παναθηναϊκός: Ο Βόλος πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Χίγκλερ, αφού έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 44′. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τις αποφάσεις σχετικά με το πρωτάθλημα.



Ο Κώτσιρας έκανε τραγικό λάθος και χάρισε το 1-0 στον Φαν Βέερτ στο 34′, την ώρα που οι Πράσινοι κυριαρχούσαν στην αναμέτρηση.

Σοκαριστική αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού: «Ήμουν μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Σοκαριστική αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού: «Ήμουν μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη»

Τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν στο 44', όταν ο Σάντσες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μπαριέντος, απόφαση που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Το ματς

Δυναμικό ξεκίνημα όπως κανεί σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός και στο Πανθεσσαλικό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει το γρήγορο γκολ. Πρώτη τελική καταγράφηκε στο 4', με τον Βέλεθ να παίρνει μια κεφάλια έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λούντκβιστ. Ακολούθησε δοκάρι στο 8' από σέντρα-σουτ του Παλάσιος από τα δεξιά, με τον Κότνικ να βρίσκει όσο χρειάζεται την μπάλα για να μην καταλήξει στα δίχτυα του! Στο ίδιο λεπτό οι «πράσινοι» βγήκαν 3 έναντι 2 μες στην περιοχή του Βόλου, ωστόσο ο Μακέντα έκανε κακό τελείωμα πάνω σε αντίπαλο αμυντικό.

Στο 19ο λεπτό μια ατομική προσπάθεια και σουτ Αϊτόρ πέρασε λίγο έξω, ενώ ένα λεπτό μετά (20') ο Σάντσες μέσα στην περιοχή υποδέχθηκε την μπάλα από πάσα του Κώτσιρα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ο Αργεντινός βρήκε ξανά στα σώματα. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 30', με τον Σάντσες και πάλι να κάνει την σέντρα, τον Μακέντα βάζοντας το κορμί του να δίνει στον Αϊτόρ, με τον Ισπανό να επιχειρεί το γυριστό σουτ και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 34' ο Κώτσιρας κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λάθος και γυρίζει την μπάλα κάκιστα προς τον Μπρινιόλι, ο Φαν Βέερτ το αντιλαμβάνεται, κλέβει την μπάλα και σε κενό τέρμα από πλαϊνή θέση (σ.σ. στην πρώτη τελική στην εστία του Βόλου στο ματς), σκοράρει για το 1-0 των γηπεδούχων! Ο ορισμός του γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ακόμα μία μεγάλη στιγμή ήρθε αμέσως μετά για τον Παναθηναϊκό, στο 36ο λεπτό. Ο Αϊτόρ κάνει την σέντρα από αριστερά, ο Κότνικ υποπίπτει σε λανθασμένη έξοδο και αφήνει κενή ουσιαστικά την εστία του, αλλά ο Μακέντα δεν μπορεί να βρει την μπάλα εκεί και να σκοράρει για το 1-1!

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

Σαν να μην έφταναν όλα, ο διαιτητής Χίγκλερ απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Σάντσες στο 45', σε μια σκανδαλώδη απόφαση καθώς η φάση ενδέχεται να μην είναι καν φάουλ! Μάλιστα δεν ελέγχθηκε ούτε στο VAR η κάρτα κι ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ωρύονταν στον τέταρτο βοηθό του Ολλανδού ρέφερι!

Με την εκκίνηση της επανάληψης ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε αναγκαστικά σε άμεση αλλαγή, βάζοντας στο ματς τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Λούντκβιστ να είναι αυτός που τελικά.... θυσιάστηκε λόγω της (σκανδαλώδους να επαναλάβουμε) κόκκινης στον Σάντσες. Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο είχε πάει πολύ περισσότερο στη δύναμη, με τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύεται και λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος, να βρει δρόμους προς την εστία του Κότνικ.

Στο 60ο λεπτό ο Μπρινιόλι κάνει σημαντικό λάθος με τα πόδια, ο Φαν Βέερτ ακόμα μία φορά κλέβει, αλλά από πλάγια θέση δεν μπορεί να απειλήσει, σε μια φάση όμως που νωρίτερα ο Ολλανδός επιθετικός είχε φέρει την μπάλα εντός γηπέδου αντικανονικά, καθώς αυτή είχε βγει πριν αουτ. Έκλεισαν τα μάτια ξανά οι διαιτητές! Ο Μπρινιόλι πάντως διόρθωσε το λάθος του στο 63', όταν είχε εξαιρετική επέμβαση σε απευθείας φάουλ των Θεσσαλών. Στο 72' ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, ωστόσο η κεφάλια του Τσοκάκι σταμάτησε αρχικά στο δοκάρι και μετά ενστικτωδώς στον Μπρινιόλι. Στο 76' όμως οι γηπεδούχοι... κλείδωσαν το τρίποντο. Ο Μπαρτόλο γύρισε από αριστερά την μπάλα και ο Φαν Βεερτ μπροστά από Σένκφελντ, Βέλεθ και τον Μπρινιόλι που έκανε την έξοδο, τσίμπησε μαγικά την μπάλα για το 2-0!

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παλάσιος στις καθυστερήσεις (σ.σ. το κέρδισε με ωραία προσπάθεια ο Χατζηθεοδωρίδης). Τελικά, αντί να έρθει η ισοφάριση ήρθε το 3-1 από τον Ορός για τον Βόλο, σε μία στιγμή που ο Παναθηναϊκός στα τελευταία δευτερόλεπτα είχε βγει όλος μπροστά να πιέσει για το 2-2!

Οι συνθέσεις

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα (55’ Μπαρτόλο), Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (69’ Σοάρες), Ρεγκατέν (85’ Τερεζίου), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Λούντκβιστ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (84’ Πέρεθ), Αϊτόρ (70’ Βιτάλ), Μακέντα (69’ Ιωαννίδης), Παλάσιος.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε επίσης: