Εύα Χατζηνικολάου: Μεγάλωσε και είναι σαν άγγελος, μοιάζει με τη μαμά της και είναι η αδυναμία του μπαμπά

January 3, 2022

Εύα Χατζηνικολάου: Μεγάλωσε και είναι σαν άγγελος, μοιάζει με τη μαμά της και είναι η αδυναμία του μπαμπά





Η Εύα Χατζηνικολάου, η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και της Κρίστυ Τσολακάκη, έχει μεγαλώσει και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά του, γι΄αυτό και όταν αποφασίζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες από στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, τόσο τα likes, όσο και τα θετικά σχόλια είναι χιλιάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, αφού από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση απέκτησε τον Πάνο, ο οποίος ζει στο Λονδίνο και με την Κρίστυ Τσολακάκη, που γιόρτασαν στις 24 Ιουνίου 2021, 17 χρόνια γάμου, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Η αδυναμία του δημοσιογράφου στην Εύα Χατζηνικολάου

Ο ερχομός της κόρης του, τον Αύγουστο του 2012, τον γέμισε ευτυχία και όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει.

Ο χαρακτήρας της Εύας Χατζηνικολάου έχει ενθουσιάσει τον μπαμπά της

Η 8χρονη Εύα έχει ενθουσιάσει τον μπαμπά της με την προσωπικότητα, το δυναμισμό, αλλά και την επιμονή της και όπως παραδέχτηκε πριν μερικά χρόνια, μιλώντας στην εκπομπή «Βράδυ», οι γιοι του έλεγαν ότι «ο μπαμπάς φοβάται ένα μόνο πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou)

Η Εύα Χατζηνικολάου λατρεύει τα ζώα. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της κόρης του να κρατά στα χέρια της ένα τραυματισμένο πουλί και το φρόντιζε καθημερινά μέχρι να είναι σε θέση να πετάξει.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα “Το βρήκε η Εύα τραυματισμένο και πολύ τρομαγμένο! Το φροντίζει με λατρεία και ελπίζουμε ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έχει δυναμώσει και θα μπορεί να πετάξει ξανά προς την ελευθερία!”.

Εύα Χατζηνικολάου περιστέρι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: