Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε πάλι βόλτα και για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της συζύγου του

January 3, 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε πάλι βόλτα και για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της συζύγου του





Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε νέα βόλτα με τη σύζυγό του, λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με πλάνα που μετέδωσε το Πρωινό, σήμερα, Δευτέρα.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μετά τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, εξακολουθεί να κρατά τη σιωπή του, έχοντας μάλιστα περάσει από το κρατητήριο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο φόβος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για νέες καταγγελίες

Όπως υπογράμμισε η Κέλλυ Χεινοπώρου, η οποία παρουσίασε το ρεπορτάζ στο Πρωινό, «ο παρουσιαστής βρίσκεται στα… κάρβουνα μην σκάσει κάποια νέα καταγγελία εναντίον του. Στα κάρβουνα βρίσκονται και γυναίκες με τις οποίες ο παρουσιαστής είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση. Μέσα στις γιορτές μάλιστα μιλούσαν με δικηγορικά γραφεία, μήπως και βρίσκονται και οι ίδιες σε κάποιο βίντεο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει».

Νέα βόλτα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγο και τον σκύλο του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τη νέα χρονιά, έκανε την πρωινή του βόλτα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον σκύλο τους. Μάλιστα, για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της συζύγου του.

Τα σχετικά πλάνα εξασφάλισε ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης και όπως επεσήμανε στο Πρωινό, ο παρουσιαστής δεν έδειξε να ενοχλείται από την κάμερα, η οποία βρισκόταν πολύ κοντά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: