Ο γιος του Τάσου Χαλκιά κατακεραυνώνει τη Μαλέσκου: "Όταν καλούμε κάποιον, Καλό θα είναι να… "

December 28, 2021

Ο γιος του Τάσου Χαλκιά κατακεραυνώνει τη Μαλέσκου: "Όταν καλούμε κάποιον, Καλό θα είναι να… "

Θέση μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram πήρε ο γιος του Τάσου Χαλκιά, σχετικά με τη χθεσινή επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην παρουσιάστρια του «Love It».

Όπως έγραψε στο μήνυμά του, και απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια, της συνέστησε πριν κάνει συνέντευξη με κάποιον καλεσμένο της να είναι διαβασμένη.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν. Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από το τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε στο Ιnstagram του ο γιος του ηθοποιου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: