Καταστρέφεται ο Mr. Big – Η εvτυπωσιακή σύζυγός του που τον εγκαταλείπει μετά τις κατηγορίες για 2 βιασμούς

December 25, 2021

Καταστρέφεται ο Mr. Big – Η εvτυπωσιακή σύζυγός του που τον εγκαταλείπει μετά τις κατηγορίες για 2 βιασμούς





Η αγαπημένη φυσιογνωμία και super star της θρυλικής σειράς «Sex and the City», Chris Noth, βλέπει την καταστροφή της προσωπικής του ζωής να ακολουθεί αυτή της επαγγελματικής του, με τις εξελίξεις στην υπόθεση των δύο βιασμών για τους οποίους κατηγορείται να είναι σαρωτικές.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τον καταιγισμό των κατηγοριών εις βάρος του που τον θέλουν να έχει προβεί σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Tara Wilson – με την οποία είναι ζευγάρι από τα ‘oos-, εκείνη φέρεται να… πέταξε μονόπετρο και βέρα και να τον έχει εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή από το οικείο περιβάλλον της Wilson και δημοσίευμα του Page Six, η επί 9 χρόνια σύζυγός του δεν πιστεύει στην αθωότητά του και βάζει τέλος στον γάμο τους. «Είναι σίγουρα ένοχος. Εκείνη είναι στο Λος Άντζελες και είναι πολύ αναστατωμένη. Δεν είναι καλά. Κανόνιζαν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί αλλά τώρα αυτό είναι άγνωστο αν θα συμβεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ίδια, μάλιστα, φέρεται να έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία των παιδιών της με τον τηλεοπτικό Mr. Big, τον 14χρονο Orion Christopher Noth και τον μόλις ενός έτους Keats Noth.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Noth (@chrisnothofficial)


Είναι, άραγε, αυτό το μεγάλο τέλος του γάμου που έλαβε χώρα στη Χαβάη το 2012;

πηγη: belikeyou.gr

Διαβάστε επίσης: